Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Skanne med AirPrint > Før du skanner med AirPrint (macOS)

Før du skanner med AirPrint (macOS)

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Før du skanner med macOS, må du legge til Brother-maskinen på skannerlisten på Mac-datamaskinen.
  1. Velg Systemvalg på Apple-menyen.
  2. Klikk på Skrivere og skannere.
  3. Klikk på +-ikonet under Skannere-ruten på venstre side.
  4. Klikk på Legg til skriver eller skanner….
    Skjermbildet Legg til vises.
  5. Velg Brother-maskinen din, og deretter AirPrint på popup-menyen Bruk.
  6. Klikk på Legg til.