Hva er Internett-basert styring?

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Internett-basert styring er et verktøy som bruker en vanlig nettleser til å styre maskinen via HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) eller HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer). Skriv inn maskinens IP-adresse i nettleseren for å få tilgang til og endre innstillingene for utskriftsserveren.

image
  • Vi anbefaler Microsoft Internet Explorer 11/Edge for Windows og Safari 9/10 for Mac. Sørg for at JavaScript og informasjonskapsler alltid er aktivert i alle nettlesere du bruker.

• Du må bruke TCP/IP-protokollen på nettverket og ha en gyldig IP-adresse programmert på utskriftsserveren og datamaskinen.

image

• Den faktiske skjermen kan være annerledes enn skjermen vist ovenfor.