Konfigurer datamaskinen for PC-FAX-mottak (Windows)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Dobbeltklikk på image-ikonet (PC-Fax Receive (Klar)) på oppgavelinjen på datamaskinen.
    PC-FAX Receive-vinduet vises.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Konfigurer disse alternativene som nødvendig:
    Valg
    Konfigurer at PC-FAX-mottak starter automatisk når du starter Windows.
    Lagre
    Konfigurer banen for å lagre PC-FAX-filer og velge format for mottatt dokument.
    Last opp til
    Konfigurer banen til SharePoint-serveren og velg alternativet for å laste opp automatisk eller manuelt (bare tilgjengelig for administratorer).
    Enhet
    Velg Brother-maskinen du vil skal motta PC-FAX.
    Lås (bare tilgjengelig for administratorer)
    Unngå at brukere uten administratortilgang kan konfigurere innstillingsalternativene som vises ovenfor.
    image
  4. Klikk på OK.