Hjem > Feilsøking > Nettverksproblemer > Feilmeldinger for nettverksproblemer

Feilmeldinger for nettverksproblemer

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Brother-maskinen viser en feilmelding hvis en feil oppstår. De mest vanlige feilmeldingene vises i diagrammet.

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/MFC-L2710DW

Feilmeldinger
Årsak
Tiltak

Kan ikke kbl til

En enhet er allerede tilkoblet.

To mobile enheter er allerede koblet til Wi-Fi Direct-nettverket når Brother-maskinen er gruppeeieren (G/E).

Etter at den nåværende tilkoblingen mellom Brother-maskinen og en annen mobil enhet er avsluttet, kan du prøve å konfigurere Wi-Fi Direct-innstillingene igjen. Du kan kontrollere tilkoblingsstatusen ved å skrive ut nettverksinnstillingsrapporten.

Tilkoblingsfeil

Andre enheter forsøker å koble til Wi-Fi Direct-nettverket samtidig.

Sørg for at det er ingen andre enheter som forsøker å koble til Wi-Fi Direct-nettverket, og forsøk deretter å konfigurere Wi-Fi Direct-innstillingene igjen.

Tilkoblingsfeil

Brother-maskinen og den mobile enheten kan ikke kommunisere under konfigurasjonen av Wi-Fi Direct-nettverket.

• Flytt den mobile enheten nærmere Brother-maskinen.
  • Flytt Brother-maskinen og den mobile enheten til et område uten hindringer.
  • Hvis du bruker PIN-metoden til WPS, må du sørge for at du har skrevet inn riktig PIN-kode.
Ingen enhet

Ved konfigurering av Wi-Fi Direct-nettverket, kan ikke Brother-maskinen finne den mobile enheten.

• Sørg for at maskinen din og den mobile enheten er i Wi-Fi Direct-modus.
  • Flytt den mobile enheten nærmere Brother-maskinen.
  • Flytt Brother-maskinen og den mobile enheten til et område uten hindringer.
  • Hvis du manuelt konfigurerer Wi-Fi Direct-nettverket, sørger du for at du har angitt riktig passord.
  • Dersom den mobile enheten har en konfigurasjonsside for hvordan du kan få tildelt en IP-adresse, må du sørge for at IP-adressen til den mobile enheten har blitt konfigurert via DHCP.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

Feilmeldinger
Årsak
Tiltak
En enhet er allerede tilkoblet. Trykk på [OK].

To mobile enheter er allerede koblet til Wi-Fi Direct-nettverket når Brother-maskinen er gruppeeieren (G/E).

Etter at den nåværende tilkoblingen mellom Brother-maskinen og en annen mobil enhet er avsluttet, kan du prøve å konfigurere Wi-Fi Direct-innstillingene igjen. Du kan kontrollere tilkoblingsstatusen ved å skrive ut nettverksinnstillingsrapporten.

Tilkoblingsfeil

Andre enheter forsøker å koble til Wi-Fi Direct-nettverket samtidig.

Sørg for at det er ingen andre enheter som forsøker å koble til Wi-Fi Direct-nettverket, og forsøk deretter å konfigurere Wi-Fi Direct-innstillingene igjen.

Tilkobling mislyktes

Brother-maskinen og den mobile enheten kan ikke kommunisere under konfigurasjonen av Wi-Fi Direct-nettverket.

• Flytt den mobile enheten nærmere Brother-maskinen.
  • Flytt Brother-maskinen og den mobile enheten til et område uten hindringer.
  • Hvis du bruker PIN-metoden til WPS, må du sørge for at du har skrevet inn riktig PIN-kode.
Ingen enhet

Ved konfigurering av Wi-Fi Direct-nettverket, kan ikke Brother-maskinen finne den mobile enheten.

• Sørg for at maskinen din og den mobile enheten er i Wi-Fi Direct-modus.
  • Flytt den mobile enheten nærmere Brother-maskinen.
  • Flytt Brother-maskinen og den mobile enheten til et område uten hindringer.
  • Hvis du manuelt konfigurerer Wi-Fi Direct-nettverket, sørger du for at du har angitt riktig passord.
  • Dersom den mobile enheten har en konfigurasjonsside for hvordan du kan få tildelt en IP-adresse, må du sørge for at IP-adressen til den mobile enheten har blitt konfigurert via DHCP.
Feil dato og klokkeslett, kontakt administrator.

Brother-maskinen henter ikke inn klokkeslettet fra SNTP-tidsserveren eller du har ikke konfigurert dato og klokkeslett for maskinen.

• Sørg for at innstillingene for tilgang til SNTP-tiden er riktig konfigurert i Internett-basert styring.
  • Bekreft at Date&Time (Dato og tid)-innstillingene til maskinen din er korrekt i Internett-basert styring.