Hjem > Kopi > Forstørre eller redusere kopierte bilder

Forstørre eller redusere kopierte bilder

Velg et forstørrelses- eller reduksjonsforhold for å endre størrelse på kopierte data.
image

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Gjør ett av følgende:
    • For MFC-modeller

Trykk på image (COPY (Kopi)).

Bruk talltastaturet til å angi hvor mange kopier du ønsker.

• For DCP-modeller

Trykk på image eller image for å angi hvor mange kopier du ønsker.

3. Trykk på Options (Alternativer) eller Copy/Scan Options (Kopi/Skann Alternativer).
  4. Trykk på image eller image for å velge [Øke/Redusere], og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å velg forstørrelses- eller forminskningsforholdet du ønsker og trykk deretter på OK.
    • Hvis du velger [Definer 25-400%], bruk talltastaturet eller trykk på image eller image for å angi et forstørrelses- eller forminskningsforhold fra [25%] til [400%] og trykk deretter på OK.
  6. Trykk på Start.
image
  • [Auto] stiller inn maskinen til å kalkulere reduksjonsforholdet som best passer størrelsen på papiret.
  • [Auto] er kun tilgjengelig når ADF-en brukes.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image ([Kopi]).
  3. Angi antall eksemplarer.
  4. Trykk på [Alternativer].
  5. Trykk på image eller image for å vise [Øke/Redusere]-alternativet og trykk deretter på [Øke/Redusere].
  6. Trykk på image eller image for å vise de tilgjengelige alternativene, og trykk deretter på alternativet du vil endre.
  7. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du velger [Forstørr] eller [Reduser], trykk på forstørrelses- eller forminskningsforholdet du ønsker.
    • Hvis du velger [Egendefinert(25-400 %)], trykk på image (tilbake-tast) for å slette det viste prosenttallet, eller trykk på image for å flytte markøren, og angi deretter et forstørrelses- eller reduksjonsforhold fra [ 25%] til [400%] .

Trykk på [OK].

• Hvis du valgte [100%]- eller [Auto]-alternativet, går du til neste trinn.
  8. Når du er ferdig, trykker du på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
  9. Trykk på [Start].
image
  • [Auto] stiller inn maskinen til å kalkulere reduksjonsforholdet som best passer størrelsen på papiret.
  • [Auto] er kun tilgjengelig når ADF-en brukes.