Varemerker

BROTHER er enten er varemerke eller et registrert varemerke for Brother Industries, Ltd.

Microsoft, Windows, Windows Server, SharePoint, Internet Explorer, Outlook, PowerPoint, Excel, OneNote og OneDrive er enten registrerte varemerker eller varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.

Apple, Mac, Safari, AirPrint, AirPrint-logoen iPad, iPhone og iPod touch er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land.

macOSer et varemerke for Apple Inc.

App Store er et tjenestemerke for Apple Inc.

Nuance og PaperPort er varemerker eller registrerte varemerker for Nuance Communications, Inc. eller dets tilknyttede selskaper i USA og/eller andre land.

PostScript og PostScript 3 er enten registrerte varemerker eller varemerker for Adobe Systems Incorporated i USA og/eller andre land.

Wi-Fi, Wi-Fi Alliance og Wi-Fi Direct er registrerte varemerker for Wi-Fi Alliance®.

WPA, WPA2, Wi-Fi CERTIFIED, Wi-Fi Protected Setup og Wi-Fi Protected Setup-logoen er varemerker for Wi-Fi Alliance®.

Android, Gmail, Google Cloud Print, Google Drive, Google Chrome, Chrome OS og Google Play er varemerker for Google Inc. Bruk av disse varemerkene krever tillatelse fra Google.

Mopria® og Mopria®-logoen er registrerte varemerker og tjenestemerker for Mopria Alliance, Inc. i USA og andre land. Uautorisert bruk er strengt forbudt.

Mozilla og Firefox er registrerte varemerker for Mozilla Foundation.

Intel er et varemerke for Intel Corporation i USA og/eller andre land.

Evernote og logoen Evernote Elephant er varemerker for Evernote Corporation, og brukes med lisens.

Bluetooth®-ordmerket er et registrert varemerke eid av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk av slike merker av Brother Industries, Ltd. er lisensiert.

WordPerfect er et registrert varemerke for Corel Corporation og/eller dets datterselskaper i Canada, USA og/eller andre land.

Alle selskaper som har programvare nevnt ved navn i denne håndboken, har en egen programvarelisens for de programmer som de har eiendomsretten til.

Navn på varemerker og produkter som vises i Brother-produkter, tilhørende dokumenter og annet materiale, er alle varemerker eller registrerte varemerker for de enkelte selskapene.