Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Skrive ut med AirPrint > Skriv ut fra iPad, iPhone eller iPod touch

Skriv ut fra iPad, iPhone eller iPod touch

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Fremgangsmåten for utskrift varierer med programvaren. Safari brukes i eksempelet nedenfor.

1. Kontroller at Brother-maskinen er slått på.
  2. Bruk Safari til å åpne siden du vil skrive ut.
  3. Trykk på image eller image.
  4. Trykk på Skriv ut.
  5. Kontroller at Brother-maskinen din er valgt.
  6. Trykk på Skriver hvis en annen maskin (eller ingen skriver) er valgt.
    Det vises en liste over tilgjengelige maskiner.
  7. Trykk på maskinens navn på listen.
  8. Velg de ønskede alternativene, for eksempel antall sider som skal skrives ut, eller 2-sidig utskrift (hvis dette støttes av maskinen).
  9. Trykk på Skriv ut.