Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Bytte rekvisita > Skifte ut trommelenheten

Skifte ut trommelenheten

1. Sørg for at maskinen er slått på.
  2. Åpne frontdekselet.
    image
  3. Fjern tonerkassetten og trommelenheten fra maskinen.
    image
  4. Skyv ned den grønne låsehendelen og ta tonerkassetten ut av trommelenheten.
    image
  5. Pakk ut den nye trommelenheten.
  6. Sett tonerkassetten godt inn i den nye trommelenheten til du hører et klikk.
    image
    image
    Sørg for at du setter tonerkassetten inn riktig ellers kan den komme løs fra trommelenheten.
  7. Installer tonerkassetten og trommelenheten i maskinen igjen.
    image
  8. Lukk frontdekselet på maskinen.
MERK
  • Slitasje på trommelen skyldes bruk og rotasjon av trommelen og samspill med papir, toner og andre materialer i papirbanen. I utformingen av dette produktet, bestemte Brother seg for å bruke antall trommelrotasjoner som en rimelig bestemmende faktor for trommelens levetid. Når en trommel når rotasjonsgrensen fastslått av fabrikken som tilsvarer klassifisert levetid, vil produktets LCD-skjermen be deg om å skifte trommelen. Produktet vil fortsette å fungere, men utskriftskvaliteten vil kanskje ikke være optimal.
  • Hvis en utpakket trommelenhet ligger i direkte sollys (eller lys fra et rom over en lang periode), kan enheten bli skadet.
  • Det er mange faktorer som er med på å bestemme hvor lenge trommelen egentlig vil vare, slik som temperatur, fuktighet, hvilken type papir og toner du bruker, osv. Ved ideelle forhold er gjennomsnittlig levetid for trommel beregnet til 12 000 side (basert på 1 side per jobb [Ensidig utskrift med A4 / Letter-størrelse]. Antall sider kan påvirkes av ulike faktorer som omfatter, men ikke er begrenset til, type media og størrelse på mediet.

Ettersom vi ikke har noen kontroll over de mange faktorene som avgjør trommelens faktiske levetid, er det ikke mulig å garantere et minimum antall sider som vil bli skrevet ut med trommelen.

• Bruk kun original Brother-toner for best mulig ytelse.

• Maskinen bør bare brukes i et rent, støvfritt miljø med tilstrekkelig ventilasjon.

• Utskrift med en trommelenhet som ikke er fra Brother kan ikke bare redusere utskriftskvaliteten, men også kvaliteten og levetiden til selve maskinen. Garantien dekker ikke problemer som skyldes bruk av en trommelenhet som ikke er fra Brother.