Hjem > Papirhåndtering > Bruke spesialpapir

Bruke spesialpapir

Test alltid papir før du kjøper for å være sikker på at du oppnår det resultatet du vil ha.

• IKKE bruk blekkskriverpapir. Det kan føre til papirstopp eller skade maskinen.

• Dersom du bruker fint papir, papir med en grov overfalte, eller papir som er krøllete eller brettet, kan det hende at ytelsen ikke blir optimal.

Oppbevar papir i originalemballasjen, og hold den forseglet. La papiret ligge flatt og beskyttet mot fuktighet, direkte sollys og varme.

VIKTIG

Enkelte papirtyper fungerer dårlig eller de kan skade maskinen.

IKKE bruk papir:

• som er svært teksturert

• som er svært glatt eller skinnende

• som er krøllete eller bøyd

• som er belagt eller kjemisk overflatebehandlet

• som er skadet, krøllete eller brettet

• som overstiger anbefalt vektspesifikasjon i denne veiledningen

• med klaffer og stifter

• med brevhoder der det er brukt lavtemperaturfarger eller termografi

• som er flersidig eller karbonpapir

• som er utviklet for blekkskrivere

Hvis du bruker en av papirtypene som er nevnt ovenfor, kan det føre til skader på maskinen. Denne skaden dekkes ikke av Brothers garanti eller serviceavtale.