Still inn Modus timer

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW
Maskinen går tilbake til standardmodus etter bruk av maskinen i en annen modus enn standardmodusen. Modus timer-modusen definerer hvor lang tid maskinen bruker etter siste operasjon til å gå tilbake til standardmodus. Hvis du velger [Av], beholder maskinen modusen som ble brukt sist.
  • For MFC-modeller, har maskinen tre modusknapper på kontrollpanelet: FAKS, SKANN og KOPIER.
  • DCP-modellene har Skanne og Kopiere. Standard er kopieringsmodus og Modus timer-innstillingen er ett minutt.
  1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Hovedoppsett]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Modus timer]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise alternativet [5Min.], [2Min.], [1Min], [30sek], [0sek] eller [Av] og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).