Hjem > Skann > Skanne med skanneknappen på Brother-maskinen > Deaktiver skanning fra datamaskinen

Deaktiver skanning fra datamaskinen

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Du kan deaktivere muligheten til å skanne fra datamaskinen. Stille inn hent skanning-innstillingen med Internett-basert styring.
  1. Start nettleseren din.

Skriv inn "http://maskinens IP-adresse/" i nettleserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen eller navnet til utskriftsserveren). For eksempel: http://192.168.1.2

Passord kreves ikke som standard. Hvis du tidligere har angitt et passord, skriver du det inn og klikker på image.

2. Klikk på Scan (Skann)-kategorien.
  3. Klikk Scan from PC (Skann fra PC)-menyen i den venstre navigasjonslinjen.
  4. I Pull Scan (Hent skanning)-feltet, klikker du Disabled (Deaktivert).
  5. Klikk på Submit (Send).