Hjem > Mobile/Web Connect > Google Cloud Print > Skrive ut fra nettposttjenesten Gmail™ for mobil

Skrive ut fra nettposttjenesten Gmail™ for mobil

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Kontroller at Brother-maskinen er slått på.
  2. Åpne nettposttjenesten Gmail™ fra nettleseren på Android™- eller iOS-enheten.
  3. Åpne e-posten du vil skrive ut.
  4. Trykk på menyikonet.
    image
    Hvis Print (Skriv ut) vises ved siden av navnet på vedlegget, kan du også skrive ut vedlegget Trykk på Print (Skriv ut), og følg deretter instruksjonene på den mobile enheten.
  5. Trykk på Print (Skriv ut).
  6. Velg maskinen på skriverlisten.
  7. Endre utskriftsinnstillingene ved behov.
  8. Trykk på image eller Print (Skriv ut).