Anroper-ID

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Funksjonen Oppringer-ID lar deg bruke abonnementstjenesten Oppringer-ID som er tilgjengelig fra mange lokale telefonselskap. Denne tjenesten viser telefonnummeret, eller navnet dersom det er tilgjengelig, til den som ringer.
  • [ID ukjent]-meldingen betyr at samtalen hadde sin opprinnelse utenfor din Anroper-ID sitt serviceområde.
  • Meldingen [Skjult nummer] betyr at anroperen har blokkert overføring av Anroper-ID-informasjon med hensikt.

Ring telefonselskapet for mer informasjon.

Når du besvarer et anrop vil informasjonen for Anroper-ID forsvinne fra LCD-skjermen, og lagres i Anroper-ID-minnet.

Du kan se listen eller velge et nummer og legge det til adresseboken (hurtigvalg eller direktevalg i noen modeller), eller slette det fra historikken.

Du kan skrive ut en liste over Anroper-ID-informasjon som er mottatt av maskinen.

image
  • Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i enkelte land.
  • Anroper-ID-tjenesten varierer mellom de forskjellige operatørene. Kontakt ditt lokale telefonselskap for å få informasjon om tjenesten som er tilgjengelig i området ditt.