Beskjære skannet bilde ved å bruke ControlCenter4 i hjemmemodus (Windows)

Beskjæringsverktøyet på bilderedigeringsverktøylinjen lar deg skjære bort uønskede områder fra det skannede bildet. Bruk verktøyene Zoom inn og Zoom ut til å hjelpe til å vise bilde som skal beskjæres.

Bilderedigering-verktøylinje

Bilderedigering-verktøylinje
  1. Start på nytt
    Avbryter alle redigeringene som brukes på det valgte bildet. Det redigerte bildet gjenopptar sin originale tilstand.
  2. Tilpass til vindu
    Viser det skannede bildet så hele bildet passer i vinduet.
  3. Zoom inn
    Zoomer inn på det skannede bildet.
  4. Zoom ut
    Zoomer ut av det skannede bildet.
  5. Beskjær og rediger
    Fjerner de ytre delene av bildet. Klikk på Beskjær og rediger-knappen, og endre deretter rammen slik at den inneholder området du vil beholde etter beskjæring.
  6. Sideteller

Angir sidenummeret på den skannede siden som vises i bildefremvisningen. Vil du vise en annen side, velger du ønsket sidenummer fra listen med sidenumre på rullegardinlisten.

image
Hvis du har skannet flere sider, kan du se neste eller forrige skannet side ved å klikke på venstre eller høyre pilknapper i forhåndsvisningsvinduet.
  1. Skann et dokument.
  2. Klikk på image (Beskjær og rediger) for å redigere det skannede bildet.
    Beskjær og rediger - ControlCenter4-vinduet vises.
    image
    1. Utvider det skannede bildet så hele bildet passer i vinduet.
    2. Zoomer inn på bildet.
    3. Zoomer ut av bildet.
    4. Roterer bildet 90 grader mot klokken.
    5. Roterer bildet 90 grader med klokken.
    6. Klikk på og dra i rammen for å justere området som skal beskjæres.
  3. Klikk på OK.
    Det redigerte bildet vises i bildefremviseren.