Hjem > Skann > Skanne fra datamaskinen (Mac) > Skann med Brother iPrint&Scan (Mac)

Skann med Brother iPrint&Scan (Mac)

1. I menylinjen Finder, klikker du på >Programmer, og deretter dobbeltklikker du på iPrint&Scan-ikonet.
    Brother iPrint&Scan-skjermen vises.
  2. Hvis Brother-maskinen din ikke er valgt, klikker du på knappen Velg din maskin og følger deretter instruksjonene på skjermen for å velge Brother-maskinen.
  3. Klikk på Skann-ikonet og følg deretter instruksjonene på skjermen for å skanne dokumentene dine.