Hjem > Feilsøking > Telefon- og faksproblemer > Angi telefonlinjekompatibilitet for forstyrrelse og VoIP-system

Angi telefonlinjekompatibilitet for forstyrrelse og VoIP-system

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Problemer med sending og mottak av fakser på grunn av mulig støy på telefonlinjen kan løses ved å redusere modemhastigheten for å minimere feil under faksoverføring. Hvis du bruker en Voice over IP (VoIP)-tjeneste, anbefaler Brother at kompatibiliteten endres til grunnleggende (for VoIP).

image
  • VoIP er et type telefonsystem som bruker en Internett-tilkobling, i stedet for en tradisjonell telefonlinje.

• Telefonselskaper pakker ofte VoIP sammen med Internett- og kabeltjenester.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Grunn oppsett]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Kompatibilitet]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Høy]-, [Norm]- eller [Grunnl. (VoIP)]-alternativet og trykk deretter på OK.
    Alternativ
    Beskrivelse
    Høy

Velg Høy for å stille inn modemhastigheten til 33 600 bps.

Norm

Velg Norm for å stille inn modemhastigheten til 14 400 bps.

Grunnl. (VoIP)

Velg Grunnl. (VoIP) for å redusere modemhastigheten til 9600 bps og slå av feilkorrigeringsmodus (ECM). Med mindre støy er et vedvarende problem på telefonlinjen din, kan du foretrekke bare å bruke den når nødvendig.

For å forbedre kompatibilitet med de fleste VoIP-tjenester, anbefaler Brother endring av kompatibilitetsinnstillingen til Grunnl. (VoIP).

5. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Grunn oppsett]>[Kompatibilitet].
  2. Trykk på [Høy], [Norm] eller [Grunnl. (VoIP)].
    Alternativ
    Beskrivelse
    Høy

Velg Høy for å stille inn modemhastigheten til 33 600 bps.

Norm

Velg Norm for å stille inn modemhastigheten til 14 400 bps.

Grunnl. (VoIP)

Velg Grunnl. (VoIP) for å redusere modemhastigheten til 9600 bps og slå av feilkorrigeringsmodus (ECM). Med mindre støy er et vedvarende problem på telefonlinjen din, kan du foretrekke bare å bruke den når nødvendig.

For å forbedre kompatibilitet med de fleste VoIP-tjenester, anbefaler Brother endring av kompatibilitetsinnstillingen til Grunnl. (VoIP).

3. Trykk på image.