TWAIN-driverinnstillinger (Windows)

• Legg merke til at elementnavnene og de tildelte verdiene vil variere avhengig av maskinen.
  • Alternativet Kontrast er kun tilgjengelig ved valg av alternativene Grå (feilspredning), Ekte grå eller 24-biters farge fra Skann Type-innstillingene.
  1. Skann
    Velg alternativet Foto, Web eller Tekst avhengig av type dokument du vil skanne.
    Skanne (bildetype) Oppløsning Skannetype
    Foto Brukes til å skanne fotografier. 300 x 300 dpi 24-biters farge
    Web Brukes til å legge ut skannet bilde på websider. 100 x 100 dpi 24-biters farge
    Tekst Brukes til å skanne tekstdokumenter. 200 x 200 dpi Svart-hvitt
  2. Oppløsning
    Velg en skanneoppløsning fra rullegardinmenyen Oppløsning. Høyere oppløsninger bruker mer minne og har lengre overføringstid, men gir et skarpere skannet bilde.
  3. Skann Type
    Velg mellom en rekke fargedybder for skanning.
    • Svart-hvitt
      Brukes for tekst eller strektegninger.
    • Grå (feilspredning)
      Brukes til fotografier eller grafikk. (Feilspredning er en metode som brukes for å skape simulerte grå bilder uten bruk av ekte grå prikker. Svarte prikker plasseres i et bestemt mønster slik at de ser ut som om de er grå.)
    • Ekte grå
      Brukes til fotografier eller grafikk. Denne modusen er mer nøyaktig fordi den bruker opptil 256 gråtoner.
    • 24-biters farge
      Bruk for å lage et bilde med mest nøyaktig fargegjengivelse. Denne modusen bruker opptil 16,8 millioner farger til å skanne bildet, men den krever mest minne og har den lengste overføringstiden.
  4. Dokument størrelse
    Velg nøyaktig størrelse på dokumentet fra et utvalg av forhåndsangitte skannestørrelser.

Hvis du velger Brukerdefinert, vises dialogboksen Brukerdefinert Dokumentstørrelse og du kan spesifisere dokumentstørrelsen.

image

5. Lyshet
    Still inn nivået for Lyshet ved å dra glidebryteren mot høyre eller venstre for å gjøre bildet lysere eller mørkere. Hvis det skannede bildet er for lyst, velger du et lavere lysstyrkenivå og skanner dokumentet på nytt. Hvis bildet er for mørkt, velger du et høyere nivå for lysstyrke og skanner dokumentet på nytt. Du kan også skrive inn en verdi i feltet for å stille inn lysstyrkenivået.
  6. Kontrast
    Øk eller reduser Kontrast-nivået ved å dra glidebryteren mot høyre eller venstre. En økning fremhever mørke og lyse områder i bildet, mens en reduksjon avdekker flere detaljer i grå områder. Du kan også skrive inn en verdi i feltet for å stille inn kontrastnivået.
  7. Tosidig skanning
    Skanne begge sider av dokumentet. Når du bruker Automatisk tosidig-skannefunksjon, må du velge Innbinding på langside- eller Innbinding på kortside-alternativet fra Tosidig skanning-rullegardinlisten, slik at når du snur sidene, vender de den veien som du ønsker.

(MFC-L2750DW)

8. Avanserte innstillinger
    Konfigurer avanserte innstillinger ved å klikke på Avanserte innstillinger i dialogboksen Skanneinnstillinger.
    • Papir
      • Automatisk oppretting av skjevhet

Sett maskinen til å korrigere dokumentforskyvning automatisk etter hvert som sidene skannes fra ADF-en.

• Roter bildet

Roter det skannede bildet.

• Forbedring
      • Bakgrunnsbehandling
        • Fjerne gjennomslag/mønster

Forhindre at blekket skinner gjennom.

• Fjern bakgrunnsfarge

Fjern grunnfargen i dokumenter for å gjøre skannede data mer leselige.

• Colour Drop

Velg en farge du vil fjerne fra det skannede bildet.

• Fet formatering

Fremhev tegnene i originalen ved å gi dem fet formatering.

• Korrigere uskarpe tegn

Korriger brutte eller ufullstendige tegn i originalen slik at de blir enklere å lese.

• Fremheve kanter

Gjør tegnene i originalen tydeligere.

• Reduser støy

Forbedre og fremhev kvaliteten på skannede bilder ved hjelp av dette alternativet. Alternativet Reduser støy er tilgjengelig når du velger alternativet 24-biters farge og skanneoppløsningen 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi eller 600 x 600 dpi.

• Papirhåndtering
      • Kantfyll

Fyll ut kantene på de fire sidene rundt det skannede bildet med valgt farge og område.

• Kontinuerlig skanning

Velg dette alternativet hvis du vil skanne flere sider. Når en side er skannet, velger du om du skal fortsette skanningen eller avslutte.