Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Skrive ut et dokument med BR-Script3-skriverdriveren (PostScript® 3-språkemulering) (Windows)

Skrive ut et dokument med BR-Script3-skriverdriveren (PostScript® 3-språkemulering) (Windows)

Beslektede modeller :DCP‑L2550DN / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
BR-Script3-skriverdriveren lar deg skrive ut PostScript®-data på en tydeligere måte.

For å installere PS-driveren (BR-Script3 skriverdriver) må du starte Brother-installasjonsdisken, velge Egendefinert i delen Velg maskin, og deretter velge avkrysningsboksen PS-driver.

1. Velg utskriftskommandoen i programmet ditt.
  2. Velg Brother XXX-XXXX BR-Script3 (hvor XXXX er navnet på modellen din), og klikk deretter på utskriftsegenskapene eller preferanseknappen.
    Skriverdriver-vinduet vises.
    image
  3. Klikk på Oppsett, Papir/kvalitet eller Sikker utskrift-fanen for å endre grunnleggende utskriftsinnstillinger.(Bare tilgjengelig for enkelte modeller)
    Klikk på Oppsett- eller Papir/kvalitet-fanen, og klikk deretter på Avansert...-knappen for å endre avanserte utskriftsinnstillinger.
  4. Klikk på OK.
  5. Fullfør utskriftsoperasjonen din.