WIA-driverinnstillinger (Windows)

image
Papirkilde
Velg Dokumentmater- eller Planskanner-alternativet fra rullegardinlisten.
Bildetype
Velg Fargebilde, Gråtonebilde, Svart-hvitt-bilde eller -tekst eller Egendefinerte innstillinger for type dokument du ønsker å skanne.

For å endre avanserte innstillinger, klikk på Justere kvaliteten på det skannede bildet-koblingen.

Sidestørrelse
Sidestørrelse-alternativet er tilgjengelig hvis du valgte Dokumentmater som Papirkilde-alternativet.
image
Lysstyrke
Still inn nivået for Lysstyrke ved å dra glidebryteren mot høyre eller venstre for å gjøre bildet lysere eller mørkere. Hvis det skannede bildet er for lyst, velger du et lavere lysstyrkenivå og skanner dokumentet på nytt. Hvis bildet er for mørkt, velger du et høyere nivå for lysstyrke og skanner dokumentet på nytt.
Kontrast
Øk eller reduser Kontrast-nivået ved å dra glidebryteren mot høyre eller venstre. En økning fremhever mørke og lyse områder i bildet, mens en reduksjon avdekker flere detaljer i grå områder. Du kan også skrive inn en verdi i feltet for å stille inn kontrastnivået.
Oppløsning (ppt)
Velg en skanneoppløsning fra Oppløsning (ppt)-listen. Høyere oppløsninger bruker mer minne og har lengre overføringstid, men gir et skarpere skannet bilde.