Hjem > Faks > Send en faks > Send en faks ved slutten av en samtale

Send en faks ved slutten av en samtale

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
På slutten av en samtale, kan du sende en faks til den andre parten før begge legger på.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Be den andre om å vente på fakstonene (pipetoner) og deretter om å trykke på Start-knappen før personen legger på.
  2. Legg i dokumentet.
  3. Trykk på Start.
    • Hvis du bruker skannerglassplaten, trykk på image.

4. Legg på telefonrøret til den eksterne telefonen.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Be den andre om å vente på fakstonene (pipetoner) og deretter om å trykke på Start-knappen før personen legger på.
  2. Legg i dokumentet.
  3. Trykk på image.
  4. Trykk på [Start faks].
    • Hvis du bruker skannerglassplaten, trykk på [Send].
  5. Legg på telefonrøret til den eksterne telefonen.