Hjem > Før du bruker Brother-maskinen > Definisjoner av merknader

Definisjoner av merknader

Vi bruker følgende symboler og begreper i denne brukerhåndboken:

image ADVARSEL ADVARSEL indikerer en potensielt farlig situasjon som kan føre til dødsfall eller alvorlige personskader hvis den ikke unngås.
image FORSIKTIG FORSIKTIG viser en potensielt farlig situasjon som kan føre til små eller moderate personskader hvis den ikke unngås.
VIKTIG VIKTIG indikerer en potensielt farlig situasjon som kan resultere i skade på eiendelen eller redusert produktfunksjonalitet hvis den ikke unngås.
MERK MERK angir driftsmiljøet, forutsetninger for installasjon eller spesielle bruksforutsetninger.
image Tips-ikoner gir nyttige tips og tilleggsinformasjon.
image Elfare-ikoner varsler deg om faren for elektrisk støt.
image Brannfare-ikoner varsler deg om faren for brann.
image Varm overflate-ikoner advarer deg mot å ikke berøre varme maskindeler.
image Forbudsikoner angir handlinger du ikke må utføre.
Fet skrift Fet skrift angir knapper på maskinens kontrollpanel eller på dataskjermen.
Kursiv Kursiv skrift fremhever et viktig punkt eller refererer til et relatert emne.
Courier New Skrifttypen Courier New identifiserer meldinger som vises på maskinskjermen.