Hjem > Faks > Talehandlinger og faksnumre > Lagre faksnumre > Endre eller slette navn eller numre i adresseboken

Endre eller slette navn eller numre i adresseboken

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Trykk på image [(Faks)]>[Adressebok]>[Rediger].
  2. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på [Endre] for å redigere navnene eller faks- eller telefonnumrene.

Trykk på image eller image for å vise nummeret du ønsker å endre, og trykk deretter på det.

• Hvis du vil endre navnet, trykker du på [Navn]. Angi det nye navnet med tastaturet på LCD-skjermen (opptil 16 tegn) og trykk deretter på [OK].
      • For å endre faks- eller telefonnummeret, trykk på [Adresse]. Angi det nye faks- eller telefonnummeret med tastaturet på LCD-skjermen (opptil 20 siffer), og trykk deretter på [OK].

Trykk på [OK] for å fullføre.

image

Skrive inn tekst:

For å endre et tegn, trykk på image eller image for å plassere markøren for å utheve tegnet du vil endre, og trykk deretter på image. Angi det nye tegnet.

• For å slette numre, trykk på image eller image for å vise [Slett] og trykk deretter på [Slett].
      • Velg faks- eller telefonnumrene som du vil slette ved å trykke på dem for å vise et rødt merke, og trykk deretter på [OK].
  3. Trykk på image.