Hjem > Mobile/Web Connect > Google Cloud Print > Før du bruker Google Cloud Print > Nettverksinnstillinger for bruk av Google Cloud Print

Nettverksinnstillinger for bruk av Google Cloud Print

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Hvis du vil bruke Google Cloud Print, må Brother-maskinen være koblet til et nettverk som har tilgang til Internett, enten via en kablet eller en trådløs tilkobling. Når du skal koble til og konfigurere maskinen på riktig måte, kan du se i Hurtigstartguide eller lese om beslektede emner i denne veiledningen.