Fordeler med å bruke SSL/TLS

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Hovedfordelen med å bruke SSL/TLS på Brother-maskiner er å garantere sikker utskrift over et IP-nettverk ved å begrense uautoriserte brukeres tilgang til å lese data som er sendt til maskinen. Det viktigste salgspunktet med SSL er at det kan brukes til sikker utskrift av konfidensiell data. For eksempel, en personalavdeling i et stor bedrift kan regelmessig skrive ut lønningsslipper. Uten kryptering kan data i disse lønningsslippene leses av andre nettverksbrukere. Med SSL/TLS derimot, vil de som prøver å fange opp dataen se en forvirrende side med kode og ikke den faktiske lønningsslippen.