Hjem > Skann > Skanne fra datamaskinen (Windows) > Skanne med Nuance™ PaperPort™ 14SE eller andre Windows-programmer

Skanne med Nuance™ PaperPort™ 14SE eller andre Windows-programmer

Du kan bruke Nuance PaperPort 14SE-programmet til skanning.
  • Hvis du vil du laste ned programmet Nuance PaperPort 14SE, klikker du på image (Brother Utilities), velger Gjør mer i navigeringsfeltet til venstre, og deretter klikker du på PaperPort.
  • Nuance PaperPort 14SE støtter Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10.
  • Du finner detaljerte instruksjoner om bruk av de ulike programmene ved å klikke på programmets Hjelp-meny og deretter klikke på OppstartsveiledningHjelp-båndet..

image
Instruksjonene for skanning i disse trinnene gjelder for PaperPort 14SE. For andre Windows-programmer vil disse trinnene være lignende. PaperPort 14SE støtter både TWAIN- og WIA-drivere. TWAIN-driveren (anbefales) brukes i disse trinnene.

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Start PaperPort 14SE.
    Gjør ett av følgende:
    • Windows 7

Bruk datamaskinen til å klikke på image (Start)>Alle programmer>Nuance PaperPort 14>PaperPort.

• Windows 8

Klikk på image (PaperPort).

• Windows 10

Klikk på image Nuance PaperPort 14>PaperPort.

3. Klikk på Skrivebord-menyen, og klikk deretter på SkanningsinnstillingerSkrivebord-båndet.

Skann eller hent foto-vinduet vises på venstre side av skjermen.

4. Fra listen over tilgjengelige skannere velger du TWAIN: TW-Brother XXX-XXXX eller TWAIN: TW-Brother XXX-XXXX LAN (der XXX-XXXX er maskinens modellnavn). Vil du bruke WIA-driveren, velger du Brother-driveren som har «WIA» som prefiks.
  5. Merk av for Vis dialogboks for skanner i Skann eller hent foto-vinduet.
  6. Klikk på Skann.

Dialogboksen Skannerinnstillinger vises.

image

7. Juster innstillingene i dialogboksen Skannerinnstillinger etter behov.
  8. Klikk på Dokument størrelse-rullegardinlisten, og velg deretter dokumentstørrelsen.
    image

For å skanne begge sider av dokumentet (MFC-L2750DW):

Automatisk 2-sidig skanning er kun tilgjengelig når du bruker ADF-en.

Du kan ikke bruke Forhåndsskanning for å forhåndsvise et bilde.

9. Klikk på Prøveskanne hvis du vil forhåndsvise bildet og beskjære uønskede deler før skanning.
  10. Klikk på Start.

Maskinen begynner å skanne.