Udskrivning af scannede data med ControlCenter4 Starttilstand (Windows)

Scan et dokument på din Brother-maskine og udskriv derefter kopier heraf ved hjælp af printdriverens funktioner, som er tilgængelige via ControlCenter4.
  1. Scan et dokument.
  2. Klik på Udskriv.
    image
    1. Viser, hvilke billeder der er valgt i øjeblikket.
    2. Klik på Egenskaber-knappen for at ændre specifikke printerindstillinger.
    3. Vælg indstillingerne Papirstørrelse, Medietype og Layout. De aktuelle indstillinger er omgivet af en blå firkant.
  3. Konfigurer printerindstillingerne, og klik derefter på knappen Start udskrivning.