Hjem > PhotoCapture Center > Udskrivning af fotos fra ControlCenter4 (Windows)

Udskrivning af fotos fra ControlCenter4 (Windows)

Du kan udskrive og redigere fotos vha. forskellige ControlCenter-funktioner.
  1. Sørg for, at du har lagt det korrekte medie i papirbakken.
    VIGTIGT
    • Vi anbefaler brug af fotopapirbakken, der er placeret oven på outputbakkens låg, til udskrivning på papir af typen Foto (10 x 15 cm) og Foto L (9 x 13 cm). (Kun tilgængelig for visse modeller)
    • De bedste resultater opnås ved at bruge papir fra Brother.
    • Når du udskriver på fotopapir fra Brother, skal du lægge ét ekstra ark af samme fotopapir i papirbakken.
  2. Klik på ikonet image (ControlCenter4) på proceslinjen, og klik derefter på Åbn.
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis du bruger Avanceret tilstand, skal du klikke på fanen Foto og derefter klikke på knappen Udskrivning af fotos.
    • Hvis du bruger Starttilstand, skal du klikke på fanen Foto.
      image
  4. Vælg den mappe, der indeholder det billede, du vil udskrive.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Min CC4-mappe
    Med knappen Min CC4-mappe kan du åbne mappen ControlCenter4, der ligger i mappen Billeder på computeren.
    Skrivebord
    Med knappen Skrivebord kan du åbne mappestrukturen fra skrivebordet og vælge de filer, du vil udskrive.
  5. Vælg de billeder, du vil udskrive, ved at markere afkrydsningsfeltet under miniaturen i billedfremviseren.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Vælg alle
    Vælger alle miniaturebilleder i den aktuelle visning.
    Fravælg alle
    Fravælger alle miniaturer i den aktuelle visning.
  6. Angiv det antal kopier, du vil udskrive (1-99), ved at klikke på image.
  7. Klik på Rediger for at beskære fotoet før udskrivning.
  8. Klik på Udskriv.
    Printerindstillingsvinduet vises.
  9. Konfigurer indstillingerne for indstillingerne Papirstørrelse, Medietype og Layout.
    image
  10. Klik på knappen Egenskaber for at konfigurere indstillingerne forUdskriftskvalitet, Farve / Gråskala og Farvetilstand, hvis det er nødvendigt. Markér afkrydsningsfeltet Udskriftsdato for at udskrive billedets tidsstempel i nederste højre hjørne af billedet.
  11. Klik på knappen Printemuligheder... for at ændre andre udskriftsindstillinger (kun Avanceret tilstand).
  12. Klik på OK.
  13. Klik på knappen Eksempel for at se billedet, før du udskriver det.
  14. Klik på knappen Start udskrivning.