Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Send en fax på et bestemt tidspunkt (forsinket fax)

Send en fax på et bestemt tidspunkt (forsinket fax)

Relaterede modeller:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Du kan gemme op til 50 faxer i maskinens hukommelse til forsendelse inden for det næste døgn.

Denne funktion er kun tilgængelig for monokrome faxer.

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image[Fax].
    image
    Hvis [Fax Prævisning] er indstillet til [Til], skal du trykke på image[Fax]>[Fax afsend].
  3. Tryk på [Valg]>[Forsinket fax].
  4. Tryk på [Forsinket fax].
  5. Tryk på [Til].
  6. Tryk på [Indstil tid].
  7. Indtast det klokkeslæt, hvor du vil sende faxmeddelelsen, vha. touchscreen'en. Tryk på [OK].
    image

Det antal sider, du kan scanne til hukommelsen, afhænger af datamængde og -type.

8. Tryk på [OK].
  9. Indtast faxnummeret.
  10. Tryk på [Faxstart].
    • Hvis du bruger scannerglaspladen, skal du gå til næste trin.
  11. Når touchskærmen viser [Næste side?], skal du udføre en af følgende handlinger:
    • Tryk på [Nej], når du er færdig med at scanne siderne.
    • Tryk på [Ja] for at scanne en side mere. Anbring den næste side på scannerglaspladen, og tryk på [OK]. Maskinen begynder at scanne siden.
    Gentag dette trin for hver yderligere side.