Hjem > Fejlfinding > Nulstil Brother-maskinen > Nulstil overblik over funktioner

Nulstil overblik over funktioner

VIGTIGT
(MFC-J491DW/MFC-J497DW)

Når du nulstiller maskinen, kan faxmeddelelser, der er gemt i maskinens hukommelse, blive slettet. Før du nulstiller maskinen, kan du overføre faxmeddelelserne til din computer eller en anden faxmaskine, så du ikke mister vigtige meddelelser.

Følgende nulstillingsfunktioner er tilgængelige:

1. [Maskin-nulstilling]

Du kan nulstille alle maskinens indstillinger, du har ændret, såsom dato og klokkeslæt og Forsinket opkald.

Adressebogen, faxrapporter og opkaldshistorik ændres ikke.(MFC-modeller)

2. [Netværk]

Nulstil printerserverens standardindstillinger (herunder oplysninger om Adgangskode og IP-adresse).

3. [Adressebog & fax] (MFC-modeller)

Adressebog og fax nulstiller følgende indstillinger:

• Adressebog og opsætning af grupper
    • Programmerede faxjob i hukommelsen(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Forsinket fax og forsinket batchtransmission

• Afsender-ID

Navn og nummer

• Eksterne faxfunktioner(MFC-J890DW/MFC-J895DW)
    • Rapport

Transmissionsbekræftelsesrapport, adressebog og faxjournal

• Historik

Nummervisningshistorik *1 og udgående opkald

• Faxmeddelelser i hukommelsen
  4. [Alle indstillinger]

Brug funktionen Nulstil indstillinger for at nulstille alle maskinens indstillinger til fabriksindstillingerne.

Brother anbefaler at du udfører denne handling, når du skaffer dig af med maskinen.

image

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Træk interfacekablet ud, før du vælger [Netværk] eller [Alle indstillinger].

(Ikke tilgængelig i Finland)