Hjem > Mobil/Web Connect > Brother Web Connect > Faxvideresendelse til cloud eller e-mail > Aktivering af faxvideresendelse til cloud eller e-mail

Aktivering af faxvideresendelse til cloud eller e-mail

Relaterede modeller:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Aktiver funktionen Faxvideresendelse for automatisk at videresende indgående faxmeddelelser til enten en onlinetjeneste eller en indbakke som vedhæftede filer til e-mail.
  • Denne funktion er kun tilgængelige for faxmeddelelser i sort-hvid.
  • Hvis du aktiverer Faxvideresendelse, kan du ikke bruge følgende funktioner:

• [Send fax]
    • [Fax lager]
    • [PC fax modtag]

1. Tryk på image eller image for at få vist [Apps].
    Tryk på [Apps].
    image
    • Hvis der vises oplysninger om internetforbindelsen på maskinens display, skal du læse dem og trykke på [OK].
    • Af og til vises der opdateringer eller meddelelser på displayet om Brother Web Connect-funktioner. Læs oplysningerne, og tryk derefter på [OK].
  2. Tryk på image eller image for at vise [Faxvideresendelse til Cloud/E-mail].
    Tryk på [Faxvideresendelse til Cloud/E-mail].
    image
    Hvis der vises oplysninger om [Faxvideresendelse til Cloud/E-mail], skal du læse dem og trykke på [OK].
  3. Tryk på [Til].
  4. Tryk på [Videresend til Cloud] eller [Videresend til e-mail].
    • Hvis du har valgt [Videresend til Cloud], skal du vælge den onlinetjeneste, du ønsker skal modtage faxmeddelelserne, og derefter angive navnet på din konto.
    • Hvis du har valgt [Videresend til e-mail], skal du vælge den e-mailadresse, hvor du vil modtage faxmeddelelserne som vedhæftede filer til e-mail.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte denne handling.