Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk med enkelttryk metode

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

Følg nedenstående trin for at konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk, hvis din mobilenhed understøtter Wi-Fi Direct:
image

Når maskinen modtager en Wi-Fi Direct-anmodning fra din mobilenhed, vises meddelelsen [Anmodning om Wi-Fi Direct modtaget.] på displayet. Tryk på image for at oprette forbindelse.

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Netværk]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Wi-Fi Direct]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Tryk knap]. Tryk på OK.
  3. Aktiver mobilenhedens WPS PIN-konfigurationsmetode (se brugsanvisningen til din mobilenhed for at få vejledning), når [Aktiver Wi-Fi Direct på andre enheder.] vises. Tryk på image på Brother-maskinen. Dette starter konfigurationen af Wi-Fi Direct.
  4. Gør et af følgende:
    • Når Brother-maskinen er G/O (Gruppeejer), skal du tilslutte din mobilenhed direkte til maskinen.
    • Når din Brother-maskine ikke er G/E, viser den tilgængelige enhedsnavne til konfiguration af et Wi-Fi Direct-netværk. Vælg den mobilenhed, du vil tilslutte, og tryk på OK. Søg efter tilgængelige enheder igen ved at vælge [Scan igen].
  5. Hvis det lykkes for mobilenheden at oprette forbindelse, vises [Tilsluttet] på maskinen. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

Følg nedenstående trin for at konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk, hvis din mobilenhed understøtter Wi-Fi Direct:
image

Når maskinen modtager en Wi-Fi Direct-anmodning fra din mobilenhed, vises meddelelsen [Anmodning om Wi-Fi Direct-forbindelse modtaget. Tryk på [OK] for at tilslutte.] på displayet. Tryk på [OK] for at oprette forbindelse.

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Tryk knap].
  2. Aktiver Wi-Fi Direct™ på din mobilenhed (se brugsanvisningen til din mobilenhed for at få vejledning), når [Aktiver Wi-Fi Direct på anden enhed. Tryk så på [OK].] vises. Tryk på [OK] på Brother-maskinen.
    Dette starter konfigurationen af Wi-Fi Direct.
  3. Gør et af følgende:
    • Når din Brother-maskine er gruppeejer (G/O), skal du slutte din mobilenhed direkte til maskinen.
    • Når din Brother-maskine ikke er gruppeejer (G/E), viser den tilgængelige enhedsnavne til konfiguration af et Wi-Fi Direct-netværk. Vælg den mobilenhed, du vil tilslutte. Søge efter tilgængelige enheder igen ved at trykke på [Scan igen].

Hvis det lykkes for mobilenheden at oprette forbindelse, vises [Tilsluttet] på maskinen. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført.