Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Eksempelfax > Indstil Forhåndsvisning af fax til Til

Indstil Forhåndsvisning af fax til Til

Relaterede modeller:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
  • Denne funktion er kun tilgængelig for monokrome faxer.
  • Når Forhåndsvisning af fax er slået til, udskrives der ikke en sikkerhedskopi af modtagne faxmeddelelser for Faxvideresendelse, PC-Fax-modtagelse og Videresendelse til cloud, selv om du indstiller sikkerhedsudskrivning til Til.
  • Selvom udskrevne faxmeddelelser viser modtagedato og -klokkeslæt, når funktionen Faxmodtagestempel er aktiveret, viser faxforhåndsvisningsskærmbilledet ikke modtagedato og -klokkeslæt.
  1. Tryk på image [Indstill.].
  2. Tryk på image [Fax Prævisning].
  3. Tryk på [Til] (eller [Fra]).
    Touchscreen'en viser en meddelelse om, at fremtidige, modtagne faxmeddelelser ikke udskrives.
  4. Tryk på [Ja].
  5. Tryk på image.
    image

Hvis faxmeddelelser er gemt i hukommelsen, når du ændrer Forhåndsvisning af fax til Fra, skal du gøre et af følgende:

• Tryk på [Fortsæt], hvis du ikke ønsker at udskrive de gemte faxmeddelelser.

Tryk på [Ja] for at bekræfte.

Dine faxmeddelelser vil blive slettet.

• Tryk på [Udskriv alle faxmeddelelser, før du sletter] for at udskrive alle gemte faxmeddelelser.
    • Tryk på [Annuller], hvis du ikke ønsker at slå Forhåndsvisning af fax fra.