Hjem > Sikkerhed > Lås maskinindstillingerne > Om brug af hukommelsessikkerhed

Om brug af hukommelsessikkerhed

Relaterede modeller:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Med hukommelsessikkerhed kan du forhindre uautoriseret adgang til maskinen.

Du kan ikke planlægge forsinkede faxmeddelelser, men alle på forhånd planlagte forsinkede faxmeddelelser sendes.

image

Du skal deaktivere PC-FAX-modtagelse, før du kan aktivere hukommelsessikkerhed.

Når hukommelsessikkerhed er aktiveret, er følgende funktioner tilgængelige:

• Modtagelse af faxmeddelelser i hukommelsen (begrænset af hukommelseskapacitet)
  • Faxvideresendelse (hvis Faxvideresendelse allerede er aktiveret)
  • Fjernmodtagelse (hvis Faxlager allerede er aktiveret, og din adgangskode for fjernadgang allerede er angivet)

Når hukommelsessikkerhed er aktiveret, er følgende funktioner IKKE tilgængelige:

• Betjening fra betjeningspanelet
  • Udskrivning af modtagne faxmeddelelser
  • Pc-udskrivning
  • PC-scanning
  • PC-FAX-modtagelse
  • Udskrivning med NFC
  • Scanning med NFC

image

Deaktiver hukommelsessikkerhed for at udskrive faxmeddelelser i hukommelsen.