Hjem > Sikkerhed > Lås maskinindstillingerne > Om brug af TX-lås

Om brug af TX-lås

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW
Bloker uautoriseret datatransmission til og fra maskinen.

Med TX-lås kan du forhindre uautoriseret adgang til maskinen.

Når TX-lås er aktiveret, er følgende funktioner tilgængelige:

• Modtagelse af faxmeddelelser
  • PC-FAX-modtagelse (hvis PX-FAX-modtagelse allerede er aktiveret)
    image
    Når funktionen TX-lås er aktiveret, modtager maskinen faxmeddelelser og gemmer dem i hukommelsen. Derefter sendes faxmeddelelserne til den valgte pc, når TX-lås deaktiveres.

Når TX-lås er aktiveret, er følgende funktioner IKKE tilgængelige:

• Betjening fra betjeningspanelet
  • Pc-udskrivning
  • PC-scanning