Hjem > Fejlfinding > Fejl- og vedligeholdelsespåmindelser

Fejl- og vedligeholdelsespåmindelser

Som med alle andre avancerede kontormaskiner kan der forekomme fejl, og forbrugsvarer skal udskiftes. Når dette sker, vil din maskinenidentificere fejlen eller den krævede rutinevedligeholdelse og vise den relevante meddelelse. De mest almindelige fejl- og vedligeholdelsespåmindelser vises i tabellen.

Du kan selv korrigere de fleste fejl og udføre rutinemæssig vedligeholdelse. Hvis du har behov for flere tip, skal du gå til din models side Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding på Brother Solutions Center på support.brother.com.

image
  • (MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Hvis touchskærmen viser fejl, og din Android-enhed understøtter NFC-funktionen, skal du berøre NFC-symbolet på betjeningspanelet med enheden for at få adgang til Brother Solutions Center og se de seneste hyppigt stillede spørgsmål fra enheden. (Din mobiltelefonudbyders meddelelses- og datapriser kan blive opkrævet).

Kontroller, at NFC-indstillingerne på både Brother-maskinen og Android-enheden er aktiveret.

• Relaterede informationer står nederst på denne side.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

Fejlmeddelelse Årsag Handling

Afbrudt

Faxmaskinen hos en eller flere andre personer har stoppet opkaldet.

Prøv igen, om der kan sendes eller modtages.

Hvis opkaldene stoppes flere gange, når du bruger et VoIP-system (Voice over IP), skal du ændre kompatibiliteten til Basic (for VoIP).

imageimage Relaterede informationer: Telefonlinjeinterferens/VoIP

Bakke ikke regist.

Papirbakken er ikke sat helt i.

Skub forsigtigt papirbakken helt ind i maskinen.

Papir eller fremmedlegemer har forhindret papirbakken i at blive sat rigtigt i.

Træk papirbakken ud af maskinen, og fjern det fastsiddende papir eller fremmedlegemet. Se Relaterede informationer: Printerstop eller papirstop, hvis du ikke kan finde eller fjerne det fastsiddende papir imageimage Relaterede informationer:

Bakkeindstill.

Denne meddelelse vises, når indstillingen for at bekræfte papirtypen og størrelsen er aktiveret.

Sæt indstillingen til Fra for ikke at få vist denne bekræftelsesmeddelelse.

imageimage Relaterede informationer: Ændring af indstillingen Kontroller papir

Blækops. næstenFuld

Blækopsamlerbeholderen er næsten fuld.

Blækopsamlerbeholderen skal snart udskiftes. Kontakt Brother Support eller en lokal Brother-forhandler.

• Blækopsamlerbeholderen absorberer den lille mængde blæk, der udledes under rensning af printhovedet.

Blækopsamler fuld

Blækopsamlerbeholderen er fuld. Disse komponenter kræver regelmæssig vedligeholdelse og skal muligvis udskiftes efter et tidsrum for at sikre optimal ydelse fra Brother-maskinen. Fordi disse komponenter kræver regelmæssig vedligeholdelse, er udskiftning ikke omfattet af reklamationsretten. Behovet for udskiftning af disse komponenter og tidsrummet før udskiftning afhænger af antallet af krævede rensninger og skylninger til rengøring af blæksystemet. Disse beholdere samler blækmængder under de forskellige rensnings- og skylningsfunktioner. Antallet af gange, en maskine renser og skyller med henblik på rengøring, varierer afhængig af forskellige situationer. Hvis maskinen f.eks. tændes og slukkes hyppigt, kan det medføre mange rensecyklusser, fordi maskinen renser automatisk, når den tændes. Brug af blæk fra andre producenter end Brother kan medføre hyppig rensning, fordi blæk af denne type kan forårsage ringe udskriftskvalitet, der forsøges løst ved hjælp af rensning. Jo mere rengøring maskinen har brug for, jo hurtigere fyldes disse beholdere op.

Reparationer, der forårsages af brugen af forbrugsstoffer fra andre producenter end Brother, dækkes ikke af den angivne reklamationsret.

Blækopsamlerbeholderen skal udskiftes. Kontakt Brother Support eller dit lokale autoriserede Brother-servicecenter for at få maskinen efterset.

Det maksimale antal enheder er allerede tilsluttet via Wi-Fi Direct.

Det maksimale antal mobilenheder er allerede tilsluttet til Wi-Fi Direct-netværket, når Brother-maskinen er gruppeejer (G/E).

Når du har afbrudt den aktuelle forbindelse mellem din Brother-maskine og en anden mobilenhed, skal du forsøge at konfigurere indstillingerne for Wi-Fi Direct igen. Du kan kontrollere forbindelsens status ved at udskrive en netværkskonfigurationsrapport.

imageimage Relaterede informationer: Udskriv netværkskonfigurationsrapporten

Fax mangler huk.

Faxmaskinens hukommelse er fuld.

Udskriv faxmeddelelserne i hukommelsen.

imageimage Relaterede informationer: Udskrivning af en fax lagret i maskinens hukommelse

Forbind. fejl

Brother-maskinen og din mobile enhed kan ikke kommunikere under Wi-Fi Direct-netværkskonfigurationen.

• Flyt mobilenheden tættere på din Brother-maskine.
  • Flyt din Brother-maskine og mobilenheden til et sted, hvor der ikke er hindringer.
  • Hvis du bruger PIN-metoden for WPS, skal du kontrollere, at du har indtastet den korrekte PIN-kode.

Forkert blækfarve

En blækpatron er installeret på den forkerte position.

Kontroller, hvilke blækpatroner der sidder forkert, hvad angår farve, og flyt dem til de korrekte pladser.

Forkert blækpatron

Blækpatronens modelnummer er ikke kompatibelt med din maskine.

Kontroller, at patronens modelnummer fungerer sammen med din maskine.

Forkert papirstr.

Indstillingen af papirstørrelse stemmer ikke overens med størrelsen på papiret i bakken.

-ELLER-

Du har ikke indstillet papirstyrene i bakken til den rette papirstørrelse.

1. Kontroller, at den papirstørrelse, du vælger på maskinens display, stemmer overens med papirstørrelsen i bakken.

imageimage Relaterede informationer: Ændring af papirstørrelse og papirtype

2. Kontroller, at du har lagt papiret i i stående retning ved at indstille papirstyrene ved markeringerne for din papirstørrelse.

imageimage Relaterede informationer: Ilæg papir

3. Når du har kontrolleret papirets størrelse og position, skal du trykke på image.

Hvis du udskriver fra en computer, skal du kontrollere, at den papirstørrelse, du vælger i printerdriveren, stemmer overens med papirstørrelsen i bakken.

imageimage Relaterede informationer: Udskriftsindstillinger (Windows) eller Udskriftsindstillinger (Mac)

Hukommelse fuld

Maskinens hukommelse er fuld.

Hvis en faxafsendelse eller kopiering er i gang:

• Tryk på Stop/Exit, og vent, indtil de andre igangværende handlinger er fuldførte, og prøv derefter igen.
  • Tryk på image for at vælge Delvisudskr. og kopiere de sider, der er scannet.
  • Udskriv faxmeddelelserne i hukommelsen.

imageimage Relaterede informationer: Udskrivning af en fax lagret i maskinens hukommelse

Høj Temperatur

Rumtemperaturen er for høj.

Sænk rummets temperatur, og lad maskinen køle ned til rumtemperatur. Forsøg igen, når maskinen er kølet ned.

Ikke registr.

Du har forsøgt at få adgang til et hurtigopkaldsnummer, der ikke er gemt i maskinen.

Konfigurer hurtigopkaldsnummeret.

Ingen blækpatron

En blækpatron er sat forkert i.

Tag den nye blækpatron ud, og sæt den forsigtigt og fast i, til den låser på plads.

imageimage Relaterede informationer: Udskiftning af blækpatronerne

Ingen enhed

Under konfiguration af Wi-Fi Direct-netværket kan Brother-maskinen ikke finde din mobile enhed.

• Kontroller, at maskinen og mobilenheden er indstillet til tilstanden Wi-Fi Direct.
  • Flyt mobilenheden tættere på din Brother-maskine.
  • Flyt din Brother-maskine og mobilenheden til et sted, hvor der ikke er hindringer.
  • Hvis du konfigurerer Wi-Fi Direct-netværket manuelt, skal du kontrollere, at du har indtastet den korrekte adgangskode.
  • Hvis din mobilenhed har en konfigurationsside med oplysninger om hentning af en IP-adresse, skal du kontrollere, at mobilenhedens IP-adresse er konfigureret via DHCP.

Ingen fil

Hukommelseskortet eller USB flash-drevet i mediedrevet indeholder ikke en .JPG-fil.

Sæt det korrekte hukommelseskort eller USB flash-drev i kortlæseren igen.

Ingen opkalds-ID

(For Danmark)

Der er ingen indgående opkaldshistorik. Du modtog ikke opkald, eller du abonnerer ikke på nummervisningstjenesten hos dit telefonselskab.

Hvis du vil bruge nummervisningsfunktionen, skal du kontakte dit telefonselskab.

imageimage Relaterede informationer: Opkalds-id

Ingen papirfremfør.

Der har samlet sig papirstøv på overfladen af papiroptagningsrullerne.

Rengør papiroptagningsrullerne.

imageimage Relaterede informationer: Rens papiroptagningsrullerne

Intet Svar/Opt.

Nummeret du har ringet op til svarer ikke eller er optaget.

Kontroller nummeret, og prøv igen.

Kan ikke reg. blæk

Hvis du bruger blækpatroner fra andre producenter, kan maskinen muligvis ikke registrere blækmængden.

Udskift patronen med en original blækpatron fra Brother. Kontakt Brother Support eller den lokale Brother-forhandler, hvis fejlmeddelelsen fortsat vises.

Kan ikke regist.

Du installerede en ny blækpatron for hurtigt, og maskinen registrerede den ikke.

Tag den nye blækpatron ud, og sæt den forsigtigt og fast i, til den låser på plads.

imageimage Relaterede informationer: Udskiftning af blækpatronerne

En blækpatron er sat forkert i.

En brugt blækpatron blev sat i igen.

Tag den brugte blækpatron ud, og sæt en ny i.

Hvis du ikke anvender originalt blæk fra Brother, registrerer maskinen muligvis ikke blækpatronen.

Udskift patronen med en original blækpatron fra Brother. Kontakt Brother Support eller den lokale Brother-forhandler, hvis fejlmeddelelsen fortsat vises.

Blækpatronen skal udskiftes.

Udskift patronen med en original blækpatron fra Brother.

Den nye blækpatron har en luftboble.

Drej langsomt blækpatronen, så blækforsyningsporten vender nedad, og sæt patronen i igen.

Der er sat en Brother-blækpatron af forkert model i.

Kontroller modelnumrene på blækpatronerne, og sæt de korrekte blækpatroner i.

Kan ikke rense XX

Kan ikke init. XX

Kan ikke printe XX

Der er opstået et mekanisk problem i maskinen.

-ELLER-

Der er fremmedlegemer såsom papirclips eller papirstykker i maskinen.

Åbn scannerlåget, og fjern eventuelle fremmedlegemer og papirstykker fra maskinens indvendige dele. Hvis fejlmeddelelsen fortsætter, skal du afbryde maskinen fra stikkontakten i flere minutter og derefter tænde for den igen.

imageimage Relaterede informationer: Papiret sidder fast inde i og i den forreste del af maskinen (papirstop A indvendigt/front)

Hvis du ikke kan udskrive modtagne faxmeddelelser, skal du overføre dem til en anden faxmaskine eller din computer, før du slukker maskinen, så du ikke mister vigtige meddelelser. Sluk derefter maskinen i nogle minutter, og tænd den igen.

imageimage Relaterede informationer: Overfør dine faxer eller faxjournalrapport

Kan ikke scanne XX

Der er opstået et mekanisk problem i maskinen.

Sluk maskinen i nogle minutter, og tænd den derefter igen.

Hvis du ikke kan udskrive modtagne faxmeddelelser, skal du overføre dem til en anden faxmaskine eller din computer, før du slukker maskinen, så du ikke mister vigtige meddelelser. Sluk derefter maskinen i nogle minutter, og tænd den igen.

imageimage Relaterede informationer: Overfør dine faxer eller faxjournalrapport

Komm. fejl

En dårlig telefonforbindelse kan medføre kommunikationsfejl.

Send faxen igen, eller slut maskinen til en anden telefonforbindelse. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte telefonselskabet og bede dem kontrollere din telefonforbindelse.

Kun S/H-udskrift

Udskift blæk

En eller flere af farveblækpatronerne er opbrugt.

Du kan bruge maskinen i sort-hvid funktion i ca. fire uger, afhængigt af hvor mange sider du udskriver.

Mens denne meddelelse vises på displayet, fungerer hver funktion på følgende måde:

• Udskrivning

Hvis medietypen er indstillet til Almindeligt papir i fanen Grundlæggende, og Gråskala er valgt i fanen Avanceret i printerdriveren, kan du bruge maskinen som en sort-hvid printer.

• Fotokopiering

Hvis papirtypen er indstillet til Alm. Papir, kan du tage kopier i sort-hvid.

• Faxafsendelse

Hvis papirtypen er indstillet til Alm. Papir, modtager og udskriver maskinen faxmeddelelser i sort-hvid.

Udskift blækpatronerne.

imageimage Relaterede informationer: Udskiftning af blækpatronerne

Selvom kolonnen Årsag viser muligheder for brug af maskinen, efter at denne fejl vises, kan du ikke bruge maskinen, før du udskifter blækpatronen/-patronerne i følgende situationer:

• Hvis du trækker strømstikket ud af maskinen eller fjerner blækpatronen.
  • Hvis du vælger indstillingen Langsomt tørrende papir på maskinen eller i printerdriveren.

Lav blæk

En eller flere af blækpatronerne er ved at være opbrugt. Hvis afsendermaskinen kan konvertere den, udskrives farvefaxmeddelelsen på din maskine som en sort-hvid faxmeddelelse.

Bestil en ny blækpatron. Du kan fortsætte med at udskrive, indtil displayet viser Udskift blæk.

imageimage Relaterede informationer: Udskiftning af blækpatronerne

• Du kan stadig scanne, selvom blækniveauet er lavt, eller blækket skal udskiftes.

Lav Temperatur

Rumtemperaturen er for lav.

Efter at have opvarmet rummet, skal du lade maskine nå rumtemperaturen. Prøv igen, når maskinen er varmet op.

Låget er åbent.

Scannerlåget er ikke låst i lukket position.

Løft scannerlåget, og luk det igen.

Kontroller, at USB-kablet eller netværkskablet (hvis anvendt) er ført korrekt gennem kabelkanalen og ud på bagsiden af maskinen.

Blækpatronlåget er ikke låst i lukket position.

Luk blækpatronlåget forsvarligt, så det låser på plads.

Medie er fyldt.

Det hukommelseskort eller USB flash-drev, du bruger, indeholder allerede 999 filer.

Din maskine kan kun gemme til hukommelseskortet eller USB flash-drevet, hvis det indeholder færre end 999 filer. Slet ubrugte filer, og prøv igen.

Hukommelseskortet eller USB flash-drevet, du bruger, har ikke nok ledig plads til at scanne dokumentet.

Slet ubrugte filer fra hukommelseskortet eller USB flash-drevet for at få ledig plads, og prøv derefter igen.

Medie fejl

Hukommelseskortet er enten beskadiget, forkert formateret, eller der er et problem med hukommelseskortet.

Fjern hukommelseskortet fra mediedrevet (kortlæseren) på maskinen, og formatér det korrekt.

Sæt kortet helt ind i kortlæseren igen for at sikre, at det sidder korrekt. Hvis fejlen fortsætter, skal du kontrollere maskinens mediedrev (kortlæser) ved at sætte et andet hukommelseskort i, du ved fungerer.

Mediekortfejl

Der sad flere lagerenheder i maskinen, da den blev tændt. Maskinen kan kun læse ét hukommelseskort eller USB flash-drev ad gangen.

Fjern hukommelseskortet/-kortene eller det USB flash-drev, du ikke bruger.

Nr.best. i brug

(For Danmark)

Maskinen er indstillet til tilstanden Markant ringetone. Du kan ikke ændre modtagefunktionen fra Manuel til en anden tilstand.

Indstil Markant ringetone til Fra.

imageimage Relaterede informationer: Slå markant ringetone fra

Papirstop B Forside

Gentag Papirstop B

Der er papirstop i maskinen.

Fjern papirstoppet.

imageimage Relaterede informationer: Papiret sidder fast i den forreste del af maskinen (papirstop B front)

Kontroller, at papirlængdestyret er indstillet til den korrekte papirstørrelse.

Papirstop C Bagside

Der er papirstop i maskinen.

Fjern papirstoppet.

imageimage Relaterede informationer: Papiret sidder fast i den bageste del af maskinen (papirstop C bag)

Sørg for, at papirstyrene passer til papirstørrelsen.

Der har samlet sig papirstøv på overfladen af papiroptagningsrullerne.

Rengør papiroptagningsrullerne.

imageimage Relaterede informationer: Rens papiroptagningsrullerne

Papirstp A Indv/For

Gentag Papirstop A

Der er papirstop i maskinen.

(DCP-J572DW)

• Der blev lagt mere end ét ark papir i åbningen til manuel fremføring.

• Der blev ilagt et andet ark papir i åbningen til manuel fremføring, før Hvor skal papiret placeres blev vist på displayet.

Fjern papirstoppet.

imageimage Relaterede informationer: Papiret sidder fast inde i og i den forreste del af maskinen (papirstop A indvendigt/front)

Kontroller, at papirlængdestyret er indstillet til den korrekte papirstørrelse.

(DCP-J572DW) Læg ikke mere end ét ark papir ad gangen i åbningen til manuel indføring. Vent, indtil Hvor skal papiret placeres vises på displayet, før du ilægger det næste ark papir i åbningen til manuel fremføring.

Rest data

Udskriftsdata forbliver i maskinens hukommelse.

Tryk på Stop/Exit. Maskinen annullerer jobbet og sletter det fra hukommelsen. Prøv at udskrive igen.

Tilslutningsfejl

Der er andre enheder, der forsøger at oprette forbindelse til Wi-Fi Direct-netværket på samme tid.

Kontroller, at ingen enheder forsøger at oprette forbindelse til Wi-Fi Direct-netværket, og forsøg derefter igen at konfigurere indstillingerne for Wi-Fi Direct.

Tjek dokument

Dokumentet er ikke sat rigtigt i eller fremføres ikke korrekt, eller dokumentet, der er scannet fra ADF'en, var for langt.

Fjern det fastsiddende dokument, og tryk derefter på Stop/Exit. Læg dokumentet korrekt i ADF'en.

imageimage Relaterede informationer: Læg dokumenter i den automatiske dokumentfremfører (ADF)

imageimage Relaterede informationer: Dokumentstop

Tjek papir

Maskinen mangler papir, eller papiret er ikke lagt rigtigt i papirbakken.

Gør et af følgende:

• Læg papir i papirbakken, og tryk derefter på image.
  • Fjern papiret, læg det i igen, og tryk derefter på image.

imageimage Relaterede informationer: Ilæg papir

(DCP-J572DW) Papiret blev ikke lagt i midten af åbningen til manuel fremføring.

Fjern papiret, læg det i midten af åbningen til manuel indføring, og følg derefter vejledningen på displayet.

imageimage Relaterede informationer: Læg papir i åbningen til manuel fremføring

Lågen til udredning af papirstop er ikke ordentligt lukket.

Kontrollér, at lågen til udredning af papirstop er lukket helt i begge sider.

imageimage Relaterede informationer: Printerstop eller papirstop

Der har samlet sig papirstøv på overfladen af papiroptagningsrullerne.

Rengør papiroptagningsrullerne.

imageimage Relaterede informationer: Rens papiroptagningsrullerne

Udskift blæk

En eller flere af blækpatronerne er opbrugt. Maskinen stopper al udskrivning. Så længe der er ledig hukommelse, gemmes sort-hvide faxmeddelelser i hukommelsen. Hvis afsendermaskinen kan konvertere den, gemmes farvefaxmeddelelsen i hukommelsen som en sort-hvid faxmeddelelse.

Udskift blækpatronerne.

imageimage Relaterede informationer: Udskiftning af blækpatronerne

• Du kan stadig scanne, selvom blækniveauet er lavt, eller blækket skal udskiftes.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

Fejlmeddelelse Årsag Handling

Afbrudt

Faxmaskinen hos en eller flere andre personer har stoppet opkaldet.

Prøv igen, om der kan sendes eller modtages.

Hvis opkaldene stoppes flere gange, når du bruger et VoIP-system (Voice over IP), skal du ændre kompatibiliteten til Basic (for VoIP).

imageimage Relaterede informationer: Telefonlinjeinterferens/VoIP

Bakkeindstill.

Denne meddelelse vises, når indstillingen for at bekræfte papirtypen og størrelsen er aktiveret.

Sæt indstillingen til Fra for ikke at få vist denne bekræftelsesmeddelelse.

imageimage Relaterede informationer: Ændring af indstillingen Kontroller papir

Berøringsskærm Init. Fejl

Der blev trykket på touchskærmen, før opstartsinitialiseringen var færdig.

Kontroller, at der ikke er noget, der rører ved eller ligger på touchskærmen, specielt når du sætter strømledningen i maskinen.

Der kan sidde snavs mellem den nederste del af din touchscreen og dens ramme.

Indsæt et stift stykke papir mellem den nederste del af touchskærmen og rammen, og før det frem og tilbage for at skubbe snavset ud.

Blækops. næsten fuld

Blækopsamlerbeholderen er næsten fuld.

Blækopsamlerbeholderen skal snart udskiftes. Kontakt Brother Support eller en lokal Brother-forhandler.

• Blækopsamlerbeholderen absorberer den lille mængde blæk, der udledes under rensning af printhovedet.

Blækopsamlerplade fuld

Blækopsamlerbeholderen er fuld. Disse komponenter kræver regelmæssig vedligeholdelse og skal muligvis udskiftes efter et tidsrum for at sikre optimal ydelse fra Brother-maskinen. Fordi disse komponenter kræver regelmæssig vedligeholdelse, er udskiftning ikke omfattet af reklamationsretten. Behovet for udskiftning af disse komponenter og tidsrummet før udskiftning afhænger af antallet af krævede rensninger og skylninger til rengøring af blæksystemet. Disse beholdere samler blækmængder under de forskellige rensnings- og skylningsfunktioner. Antallet af gange, en maskine renser og skyller med henblik på rengøring, varierer afhængig af forskellige situationer. Hvis maskinen f.eks. tændes og slukkes hyppigt, kan det medføre mange rensecyklusser, fordi maskinen renser automatisk, når den tændes. Brug af blæk fra andre producenter end Brother kan medføre hyppig rensning, fordi blæk af denne type kan forårsage ringe udskriftskvalitet, der forsøges løst ved hjælp af rensning. Jo mere rengøring maskinen har brug for, jo hurtigere fyldes disse beholdere op.

Reparationer, der forårsages af brugen af forbrugsstoffer fra andre producenter end Brother, dækkes ikke af den angivne reklamationsret.

Blækopsamlerbeholderen skal udskiftes. Kontakt Brother Support eller dit lokale autoriserede Brother-servicecenter for at få maskinen efterset.

Det maksimale antal enheder er allerede tilsluttet via Wi-Fi Direct.

Det maksimale antal mobilenheder er allerede tilsluttet til Wi-Fi Direct-netværket, når Brother-maskinen er gruppeejer (G/E).

Når du har afbrudt den aktuelle forbindelse mellem din Brother-maskine og en anden mobilenhed, skal du forsøge at konfigurere indstillingerne for Wi-Fi Direct igen. Du kan kontrollere forbindelsens status ved at udskrive en netværkskonfigurationsrapport.

imageimage Relaterede informationer: Udskriv netværkskonfigurationsrapporten

Dokumentstop: for langt

Dokumentet er ikke sat rigtigt i eller fremføres ikke korrekt, eller dokumentet, der er scannet fra ADF'en, var for langt.

Fjern det fastsiddende dokument, og tryk derefter på image. Læg dokumentet korrekt i ADF'en.

imageimage Relaterede informationer: Læg dokumenter i den automatiske dokumentfremfører (ADF)

imageimage Relaterede informationer: Dokumentstop

Fax mangler huk.

Faxmaskinens hukommelse er fuld.

Gør et af følgende:

• Slet dataene i hukommelsen. Du kan slå hukommelsesmodtagelsen fra for at skaffe ekstra hukommelse.

imageimage Relaterede informationer: Slå hukommelsesmodtagelse fra

• Udskriv faxmeddelelserne i hukommelsen.

imageimage Relaterede informationer: Udskrivning af en fax lagret i maskinens hukommelse

Forbind. fejl

Brother-maskinen og din mobile enhed kan ikke kommunikere under Wi-Fi Direct-netværkskonfigurationen.

• Flyt mobilenheden tættere på din Brother-maskine.
  • Flyt din Brother-maskine og mobilenheden til et sted, hvor der ikke er hindringer.
  • Hvis du bruger PIN-metoden for WPS, skal du kontrollere, at du har indtastet den korrekte PIN-kode.

Forkert blækfarve

En blækpatron er installeret på den forkerte position.

Kontroller, hvilke blækpatroner der sidder forkert, hvad angår farve, og flyt dem til de korrekte pladser.

Forkert blækpatron

Blækpatronens modelnummer er ikke kompatibelt med din maskine.

Kontroller, at patronens modelnummer fungerer sammen med din maskine.

Forkert papirstr.

Indstillingen af papirstørrelse stemmer ikke overens med størrelsen på papiret i bakken.

-ELLER-

Du har ikke indstillet papirstyrene i bakken til den rette papirstørrelse.

1. Kontroller, at den papirstørrelse, du har valgt på maskinens display, stemmer overens med papirstørrelsen i bakken.

imageimage Relaterede informationer: Ændring af papirstørrelse og papirtype

2. Sørg for, at papiret er lagt i bakken i den rigtige retning, og indstil papirstyrene til indikatorerne for din papirstørrelse.

imageimage Relaterede informationer: Ilæg papir

3. Når du har kontrolleret papirstørrelsen og papirretningen, skal du følge vejledningen på displayet.

Hvis du udskriver fra en computer, skal du kontrollere, at den papirstørrelse, du vælger i printerdriveren, stemmer overens med papirstørrelsen i bakken.

imageimage Relaterede informationer: Udskriftsindstillinger (Windows) eller Udskriftsindstillinger (Mac)

Gentagne gange, ingen papir

Der har samlet sig papirstøv på overfladen af papiroptagningsrullerne.

Rengør papiroptagningsrullerne.

imageimage Relaterede informationer: Rens papiroptagningsrullerne

Hub er ubruglig.

En hub eller et USB flash-drev med hub er blevet tilsluttet det direkte USB-stik.

Hubs, herunder USB flash-drev med indbygget hub, understøttes ikke. Tag enhedens stik ud af det direkte USB-stik.

Hukommelse fuld

Maskinens hukommelse er fuld.

Hvis en faxafsendelse eller kopiering er i gang:

• Tryk på image eller Afslut eller Luk, vent, til de andre igangværende processer er afsluttet, og prøv igen.
  • Tryk på Delvis udskrift for at kopiere de til nu scannede sider.
  • Slet dataene i hukommelsen. Du kan få ekstra hukommelse ved at slå hukommelsesmodtagelsen fra.

imageimage Relaterede informationer: Slå hukommelsesmodtagelse fra

• Udskriv faxmeddelelser, der er gemt i hukommelsen.

imageimage Relaterede informationer: Udskrivning af en fax lagret i maskinens hukommelse

Høj Temperatur

Rumtemperaturen er for høj.

Sænk rummets temperatur, og lad maskinen køle ned til rumtemperatur. Forsøg igen, når maskinen er kølet ned.

Ingen blækpatron

En blækpatron er sat forkert i.

Tag den nye blækpatron ud, og sæt den forsigtigt og fast i, til den låser på plads.

imageimage Relaterede informationer: Udskiftning af blækpatronerne

Ingen enhed

Under konfiguration af Wi-Fi Direct-netværket kan Brother-maskinen ikke finde din mobile enhed.

• Kontroller, at maskinen og mobilenheden er indstillet til tilstanden Wi-Fi Direct.
  • Flyt mobilenheden tættere på din Brother-maskine.
  • Flyt din Brother-maskine og mobilenheden til et sted, hvor der ikke er hindringer.
  • Hvis du konfigurerer Wi-Fi Direct-netværket manuelt, skal du kontrollere, at du har indtastet den korrekte adgangskode.
  • Hvis din mobilenhed har en konfigurationsside med oplysninger om hentning af en IP-adresse, skal du kontrollere, at mobilenhedens IP-adresse er konfigureret via DHCP.

Ingen fil

Hukommelseskortet eller USB flash-drevet i mediedrevet indeholder ikke en .JPG-fil.

Sæt det korrekte hukommelseskort eller USB flash-drev i kortlæseren igen.

Ingen opkalds-ID

(For Danmark)

Der er ingen indgående opkaldshistorik. Du modtog ikke opkald, eller du abonnerer ikke på nummervisningstjenesten hos dit telefonselskab.

Hvis du vil bruge nummervisningsfunktionen, skal du kontakte dit telefonselskab.

imageimage Relaterede informationer: Opkalds-id

Intet Svar/Opt.

Nummeret du har ringet op til svarer ikke eller er optaget.

Kontroller nummeret, og prøv igen.

Kan ikke regist.

Du installerede en ny blækpatron for hurtigt, og maskinen registrerede den ikke.

Tag den nye blækpatron ud, og sæt den forsigtigt og fast i, til den låser på plads.

imageimage Relaterede informationer: Udskiftning af blækpatronerne

En blækpatron er sat forkert i.

En brugt blækpatron blev sat i igen.

Tag den brugte blækpatron ud, og sæt en ny i.

Hvis du ikke anvender originalt blæk fra Brother, registrerer maskinen muligvis ikke blækpatronen.

Udskift patronen med en original blækpatron fra Brother. Kontakt Brother Support eller den lokale Brother-forhandler, hvis fejlmeddelelsen fortsat vises.

Blækpatronen skal udskiftes.

Udskift patronen med en original blækpatron fra Brother.

Der er sat en Brother-blækpatron af forkert model i.

Kontroller modelnumrene på blækpatronerne, og sæt de korrekte blækpatroner i.

Kan ikke registrere blækvolumen

Hvis du bruger blækpatroner fra andre producenter, kan maskinen muligvis ikke registrere blækmængden.

Udskift patronen med en original blækpatron fra Brother. Kontakt Brother Support eller den lokale Brother-forhandler, hvis fejlmeddelelsen fortsat vises.

Kan ikke rense XX

Kan ikke initialisere XX

Kan ikke printe XX

Der er opstået et mekanisk problem i maskinen.

-ELLER-

Der er fremmedlegemer såsom papirclips eller papirstykker i maskinen.

Åbn scannerlåget, og fjern eventuelle fremmedlegemer og papirstykker fra maskinens indvendige dele. Hvis fejlmeddelelsen fortsætter, skal du afbryde maskinen fra stikkontakten i flere minutter og derefter tænde for den igen.

imageimage Relaterede informationer: Papiret sidder fast inde i og i den forreste del af maskinen (papirstop A indvendigt/front)

(MFC-J890DW/MFC-J895DW) Hvis du ikke kan udskrive de faxmeddelelser, du har modtaget, skal du overføre dem til en anden faxmaskine eller til din computer.

imageimage Relaterede informationer: Overfør dine faxer eller faxjournalrapport

Kan ikke scanne XX

Der er opstået et mekanisk problem i maskinen.

Sluk maskinen i nogle minutter, og tænd den derefter igen.

(MFC-J890DW/MFC-J895DW) Hvis du ikke kan udskrive de faxmeddelelser, du har modtaget, skal du overføre dem til en anden faxmaskine eller til din computer.

imageimage Relaterede informationer: Overfør dine faxer eller faxjournalrapport

Komm. fejl

En dårlig telefonforbindelse kan medføre kommunikationsfejl.

Send faxen igen, eller slut maskinen til en anden telefonforbindelse. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte telefonselskabet og bede dem kontrollere din telefonforbindelse.

Kun sort/hvid enkeltsidet udskrift

Udskift blæk.

En eller flere af farveblækpatronerne er opbrugt.

Du kan bruge maskinen i sort-hvid-tilstand i ca. fire uger, afhængigt af hvor mange sider du udskriver.

Mens denne meddelelse vises på touchscreen'en, fungerer hver funktion på følgende måde:

• Udskrivning

Hvis medietypen er indstillet til Almindeligt papir i fanen Grundlæggende, og Gråskala er valgt i fanen Avanceret i printerdriveren, kan du bruge maskinen som en sort-hvid printer.

• Fotokopiering

Hvis papirtypen er indstillet til Alm. Papir, kan du tage kopier i sort-hvid.

• Faxafsendelse

Hvis papirtypen er indstillet til Alm. Papir, modtager og udskriver maskinen faxmeddelelser i sort-hvid.

Udskift blækpatronerne.

imageimage Relaterede informationer: Udskiftning af blækpatronerne

Selvom kolonnen Årsag viser muligheder for brug af maskinen, efter at denne fejl vises, kan du muligvis ikke bruge maskinen, før du udskifter blækpatronen/-patronerne i følgende situationer:

• Hvis du trækker strømstikket ud af maskinen eller fjerner blækpatronen.
  • Hvis du vælger indstillingen Langsomt tørrende papir på maskinen eller i printerdriveren.

Lav blæk

En eller flere af blækpatronerne er ved at være opbrugt. Hvis afsendermaskinen kan konvertere den, udskrives farvefaxmeddelelsen på din maskine som en sort-hvid faxmeddelelse.

Bestil en ny blækpatron. Du kan fortsætte med at udskrive, indtil touchskærmen viser Udskift Blæk.

imageimage Relaterede informationer: Udskiftning af blækpatronerne

• Du kan stadig scanne, selvom blækniveauet er lavt, eller blækket skal udskiftes.

Lav Temperatur

Rumtemperaturen er for lav.

Efter at have opvarmet rummet, skal du lade maskine nå rumtemperaturen. Prøv igen, når maskinen er varmet op.

Låget er åbent.

Scannerlåget er ikke låst i lukket position.

Løft scannerlåget, og luk det igen.

Kontrollér, at telefonledningen og interfacekablet (hvis anvendt) er ført korrekt gennem kabelkanalen og ud på bagsiden af maskinen.

Blækpatronlåget er ikke låst i lukket position.

Luk blækpatronlåget forsvarligt, så det låser på plads.

Medie er fyldt.

Det hukommelseskort eller USB flash-drev, du bruger, indeholder allerede 999 filer.

Din maskine kan kun gemme til hukommelseskortet eller USB flash-drevet, hvis det indeholder færre end 999 filer. Slet ubrugte filer, og prøv igen.

Det hukommelseskortet eller USB flash-drev, du bruger, har ikke nok ledig plads til at scanne dokumentet.

Slet ubrugte filer fra hukommelseskortet eller USB flash-drevet for at få ledig plads, og prøv derefter igen.

Medie fejl

Hukommelseskortet er enten beskadiget, forkert formateret, eller der er et problem med hukommelseskortet.

Fjern hukommelseskortet fra mediedrevet (kortlæseren) på maskinen, og formatér det korrekt.

Sæt kortet helt ind i kortlæseren igen for at sikre, at det sidder korrekt. Hvis fejlen fortsætter, skal du kontrollere maskinens mediedrev (kortlæser) ved at sætte et andet hukommelseskort i, du ved fungerer.

Mediekortfejl

Der sad flere lagerenheder i maskinen, da den blev tændt. Maskinen kan kun læse ét hukommelseskort eller USB flash-drev ad gangen.

Fjern hukommelseskortet/-kortene eller det USB flash-drev, du ikke bruger.

Nr.best. i brug

(For Danmark)

Maskinen er indstillet til tilstanden Markant ringetone. Du kan ikke ændre modtagefunktionen fra Manuel til en anden tilstand.

Indstil Markant ringetone til Fra.

imageimage Relaterede informationer: Slå markant ringetone fra

Papirbakke ikke registreret

Papirbakken er ikke sat helt i.

Skub forsigtigt papirbakken helt ind i maskinen.

Papir eller fremmedlegemer har forhindret papirbakken i at blive sat rigtigt i.

Træk papirbakken ud af maskinen, og fjern det fastsiddende papir eller fremmedlegemet. Se Relaterede informationer: Printerstop eller papirstop, hvis du ikke kan finde eller fjerne det fastsiddende papir imageimage Relaterede informationer:

Papirstop B Forside

Gentag Papirstop B Forside

Der er papirstop i maskinen.

Fjern papirstoppet.

imageimage Relaterede informationer: Papiret sidder fast i den forreste del af maskinen (papirstop B front)

Sørg for, at papirstyrene passer til papirstørrelsen.

Papirstop C Bagside

Der er papirstop i maskinen.

Fjern papirstoppet.

imageimage Relaterede informationer: Papiret sidder fast i den bageste del af maskinen (papirstop C bag)

Sørg for, at papirstyrene passer til papirstørrelsen.

Der har samlet sig papirstøv på overfladen af papiroptagningsrullerne.

Rengør papiroptagningsrullerne.

imageimage Relaterede informationer: Rens papiroptagningsrullerne

Papirstp A Indv/For

Gentag Papirstop A Indv./Forside

Der er papirstop i maskinen.

Fjern papirstoppet.

imageimage Relaterede informationer: Papiret sidder fast inde i og i den forreste del af maskinen (papirstop A indvendigt/front)

Sørg for, at papirstyrene passer til papirstørrelsen.

Der blev lagt mere end ét ark papir i åbningen til manuel fremføring.

-ELLER-

Der blev lagt endnu et ark papir i åbningen til manuel fremføring, før touchscreen'en viste Hvor skal papiret placeres.

Læg ikke mere end ét ark papir ad gangen i åbningen til manuel fremføring. Vent, indtil touchscreen'en viser Hvor skal papiret placeres, før du lægger det næste ark papir i åbningen til manuel fremføring.

Fjern papirstoppet.

imageimage Relaterede informationer: Papiret sidder fast inde i og i den forreste del af maskinen (papirstop A indvendigt/front)

Resterende data i hukomm.

Udskriftsdata forbliver i maskinens hukommelse.

Tryk på image. Maskinen annullerer jobbet og sletter det fra hukommelsen. Prøv at udskrive igen.

Tilslutningsfejl

Der er andre enheder, der forsøger at oprette forbindelse til Wi-Fi Direct-netværket på samme tid.

Kontroller, at ingen enheder forsøger at oprette forbindelse til Wi-Fi Direct-netværket, og forsøg derefter igen at konfigurere indstillingerne for Wi-Fi Direct.

Tjek papir

Maskinen mangler papir, eller papiret er ikke lagt rigtigt i papirbakken.

Gør et af følgende:

• Fyld papirbakken, og følg vejledningen på displayet.
  • Tag papiret ud, læg det i igen, og følg vejledningen på displayet.

imageimage Relaterede informationer: Ilæg papir

Papiret blev ikke lagt i midten af åbningen til manuel fremføring.

Fjern papiret, læg det i midten af åbningen til manuel indføring, og følg derefter vejledningen på displayet.

imageimage Relaterede informationer: Læg papir i åbningen til manuel fremføring

Lågen til udredning af papirstop er ikke ordentligt lukket.

Kontrollér, at lågen til udredning af papirstop er lukket helt i begge sider.

imageimage Relaterede informationer: Printerstop eller papirstop

Der har samlet sig papirstøv på overfladen af papiroptagningsrullerne.

Rengør papiroptagningsrullerne.

imageimage Relaterede informationer: Rens papiroptagningsrullerne

Ubrugelig enhed

Afbryd enheden fra frontstik, sluk for maskinen, og tænd den igen

En ødelagt enhed er sluttet til det direkte USB-stik.

Afbryd forbindelsen mellem enheden og det direkte USB-stik, og tryk derefter på image for at slukke maskinen og derefter tænde den igen.

Ubrugelig enhed

Afbryd USB-enhed.

En USB-enhed eller et USB flash-drev, der ikke understøttes, er blevet tilsluttet det direkte USB-stik.

Tag enhedens stik ud af det direkte USB-stik. Sluk maskinen, og tænd den igen.

Udskift Blæk

En eller flere af blækpatronerne er opbrugt. Maskinen stopper al udskrivning. Så længe der er ledig hukommelse, gemmes sort-hvide faxmeddelelser i hukommelsen. Hvis afsendermaskinen kan konvertere den, gemmes farvefaxmeddelelsen i hukommelsen som en sort-hvid faxmeddelelse.

Udskift blækpatronerne.

imageimage Relaterede informationer: Udskiftning af blækpatronerne

• Du kan stadig scanne, selvom blækniveauet er lavt, eller blækket skal udskiftes.