Hjem > Mobil/Web Connect > Brother Web Connect > Download og lagring af et dokument fra en ekstern hukommelsesenhed ved hjælp af Brother Web Connect

Download og lagring af et dokument fra en ekstern hukommelsesenhed ved hjælp af Brother Web Connect

Relaterede modeller:DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
JPEG-, PDF- og Microsoft Office-filer kan downloades fra en tjeneste og gemmes direkte på lagringsmedier, der er sluttet til maskinen. Dokumenter, som andre brugere har overført til deres egne konti til deling, kan også downloades til din maskine, hvis blot du har visningstilladelse til dokumenterne. Visse tjenester tillader gæstebrugere at få vist offentligt tilgængelige dokumenter. Når du opretter adgang til en tjeneste eller en konto som gæstebruger, kan du få vist dokumenter, som ejeren har gjort offentligt tilgængelige (dvs. der er ingen visningsbegrænsninger).
  • Kontrollér, at der er tilstrækkelig plads på hukommelseskortet eller USB flash-drevet.
  • For at hente andre brugeres dokumenter skal du have adgangstilladelse til at få vist de pågældende album eller dokumenter.
  • USB flash-drev kan kun bruges til visse modeller.
  • Hentede filer omdøbes efter den aktuelle dato. Eksempelvis kommer det første billede, der gemmes den 1. juli, til at hedde 07010001.jpg. Bemærk, at regionsindstillingen også bestemmer datoformatet i filnavnet.
  • Billeder gemmes i mappen "BROTHER", som ligger på mediets rodniveau.
VIGTIGT
Fjern IKKE hukommelseskortet eller USB flash-drevet, mens din Brother-maskine har adgang til medierne. Ellers kan kortet, USB flash-drevet eller data, der er lagret på kortet, blive beskadiget.
  1. Åbn dækslet til mediekortlæseren.
  2. Sæt et hukommelseskort eller USB flash-drev i maskinen.
    Displayet ændres automatisk.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Web].
    Tryk på [Web].
    image
    • Hvis der vises oplysninger om internetforbindelsen på maskinens display, skal du læse oplysningerne og trykke på [OK].
    • Af og til vises der opdateringer eller meddelelser på displayet om Brother Web Connect-funktioner. Læs oplysningerne, og tryk derefter på [OK].
  4. Tryk på image eller image for at få vist den tjeneste, der er vært for det dokument, du vil hente.

Tryk på tjenestens navn.

5. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Hvis du vil logge på tjenesten, skal du trykke på image eller image for at få vist dit kontonavn og derefter trykke på det. Hvis skærmen til indtastning af PIN-kode vises, skal du indtaste den firecifrede PIN-kode og trykke på [OK].
    • Hvis du vil have adgang til tjenesten som gæstebruger, skal du trykke på image eller image for at få vist [Anv. som gæst] og derefter trykke på funktionen. Når oplysningerne om adgang som gæstebruger vises, skal du trykke på [OK].

6. Tryk på image eller image for at vise [Download: Media].
    Tryk på [Download: Media].
    image
    • Hvis du har oprettet adgang til tjenesten som gæstebruger, skal du indtaste eller vælge kontonavnet på den bruger, hvis dokumenter du vil hente.
  7. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte denne handling.
    image
    • Et album er en samling dokumenter. Det faktiske udtryk kan dog variere afhængig af den tjeneste du bruger. Når du bruger Evernote®, skal du vælge notesbogen og derefter vælge noten.
    • Visse tjenester kræver ikke, at dokumenter gemmes i album. Vælg [Se usort. filer] eller [Se usort. fotos] for at vælge dokumenter, der ikke er gemt i album. Du kan ikke downloade dokumenter fra andre brugere, hvis dokumenterne ikke er gemt i et album.