Indstil Faxregistrering

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Hvis Faxregistrering er aktiveret: Maskinen modtager automatisk et faxopkald, også selvom du besvarer opkaldet. Når meddelelsen om, at maskinen modtager en faxmeddelelse, vises på displayet, eller når du hører "pippen" via det telefonrør, du bruger, skal du blot lægge røret på. Maskinen gør resten.

Hvis Faxregistrering er deaktiveret: Hvis du er ved maskinen og besvarer et faxopkald ved at løfte telefonrøret, skal du trykke på knappen Start og derefter vælge [Modtag] for at modtage faxmeddelelsen. Hvis du har besvaret på en telefon, skal du trykke *51.

image
  • Hvis Faxregistrering er indstillet til [Til], men maskinen ikke modtager et faxopkald, når du løfter røret på en telefon, skal du taste fjernaktiveringskoden *51.
  • Hvis du sender faxmeddelelser fra en computer på den samme telefonlinje, og maskinen opfanger dem, skal du indstille Faxregistrering til [Fra].

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Modtageindst.]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Fax detekt]. Tryk på OK.
    4. Vælg [Til] (eller [Fra]). Tryk på OK.
  3. Tryk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Fax detekt].
  2. Tryk på [Til] (eller [Fra]).