Hjem > PhotoCapture Center > Udskrivning af fotos fra ControlCenter4 (Windows) > Redigering af fotos vha. ControlCenter4 (Windows)

Redigering af fotos vha. ControlCenter4 (Windows)

image
  1. Dette område viser hvilke billeder, der er valgt i øjeblikket, og hvor mange kopier der udskrives af hvert billede.
  2. Med disse knapper kan du kontrollere, hvordan du vil se det valgte billede.
    Knapper Beskrivelse
    image (Sammenlign) Sammenlign det redigerede billede med originalen.
    image (Fortryd) Annuller den sidste redigering udført på det valgte billede.
    image (Genstart) Annuller alle redigeringer udført på det valgte billede. Det redigerede billede vender tilbage til sin oprindelige tilstand.
    image (Tilpas til vindue) Indstil zoomniveauet, så billedet passer til vinduet.
    image (Zoom ind/Zoom ud) Forstør eller reducer det valgte billede.
    image (Roter mod uret/Roter med uret) Roter billedet 90 grader med eller mod uret.
    imageimage (Forrige/Næste) Få vist forrige eller næste billede.
  3. Renskæring

Med denne funktion kan du fjerne uønskede områder fra dine fotos.

4. Billedkorrektion
    Autokorrektion
    Vælg denne indstilling for at anvende en række automatiske korrektioner, der kan forbedre et billede.
    Fjernelse af røde øjne
    Vælg denne indstilling for at korrigere røde øjne på fotos, hvilket somme tider forårsages af et kameras flash.
    image
    Sort/hvid
    Vælg denne indstilling for at fjerne farveoplysninger fra billedet.
    Sepia
    Vælg denne indstilling for at fjerne farveoplysninger fra billedet og tilføje en sepia tone.
  5. Billedforbedring
    Naturmotiv
    Vælg denne indstilling for at forbedre naturlige farver som f.eks. grøn og blå.
    Nattemotiv
    Vælg denne indstilling for at optimere billedjusteringerne for et foto med et natmotiv.
    Blødt lys
    Vælg denne indstilling for at gøre lyse kanter blødere.