Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Faxindstillinger

Faxindstillinger

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

MFC-J491DW/MFC-J497DW

Tryk på image (FAX) for at ændre indstillinger for faxafsendelse.
Indstilling Beskrivelse
Fax opløsning

Indstil opløsningen for udgående faxmeddelelser.

Faxmeddelelsens kvalitet kan ofte forbedres ved at ændre faxopløsningen.

Kontrast

Juster kontrasten.

Hvis dit dokument er meget lyst eller meget mørkt, kan en ændring af kontrasten forbedre faxens kvalitet.

Glasscannestr.

Juster scanningsområdet for scannerglaspladen til dokumentets størrelse.

imageimage Relaterede informationer: Scannerspecifikationer i Specifikationer

Rundsending

(kun sort-hvid)

Send den samme faxmeddelelse til mere end ét faxnummer ad gangen.

Realtid TX

Send en faxmeddelelse med det samme uden at vente på, at maskinen henter scanningen i hukommelsen.

Oversøisk fax

Indstil til Til, hvis du har problemer med at sende faxmeddelelser oversøisk.

Opkaldshist.

Vælg et nummer i opkaldshistorikken.

Adressebog

Vælg et nummer i adressebogen.

Indst. ny std.

Gem dine indstillinger som standarden.

Fabriksinst.

Gendan alle indstillinger til fabriksindstillingerne.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

Tryk på [Valg]-knappen for at ændre indstillinger for faxafsendelse.
Indstilling Beskrivelse
Fax opløsning

Indstil opløsningen for udgående faxmeddelelser.

Faxmeddelelsens kvalitet kan ofte forbedres ved at ændre faxopløsningen.

Kontrast

Juster kontrasten.

Hvis dit dokument er meget lyst eller meget mørkt, kan en ændring af kontrasten forbedre faxens kvalitet.

Glasscannestr.

Juster scanningsområdet for scannerglaspladen til dokumentets størrelse.

imageimage Relaterede informationer: Scannerspecifikationer i Specifikationer

Rundsending

(kun sort-hvid)

Send den samme faxmeddelelse til mere end ét faxnummer ad gangen.

Prævisning

(kun sort-hvid)

• Forhåndsvis en faxmeddelelse, før du sender den.

• Du kan ikke sende en farvefaxmeddelelse, når Prævisning er indstillet til Til.
Farveindstilling

Indstil, om du faxer i monokrom eller farve.

• Farvefaxmeddelelser kan ikke gemmes i maskinens hukommelse, og maskinen sender dem med det samme.
  • Brug ADF'en til at sende farvefaxmeddelelser med flere sider.
  • Du kan ikke sende en fax i farver, når Prævisning er indstillet til Til.
Forsinket fax

(kun sort-hvid)

Indstil det tidspunkt på dagen, hvor de forsinkede faxmeddelelser sendes.

Batch afs

(kun sort-hvid)

Det er mere økonomisk at sende alle forsinkede faxmeddelelser, der er planlagt til samme tid og faxnummer, som én fax, da der spares transmissionstid.

Realtid TX

Send en faxmeddelelse med det samme uden at vente på, at maskinen henter scanningen i hukommelsen.

Oversøisk fax

Indstil til Til, hvis du har problemer med at sende faxmeddelelser oversøisk.

Opkaldshist.

Vælg et nummer i opkaldshistorikken.

Adressebog

Vælg et nummer i adressebogen.

Indst. ny std.

Gem dine indstillinger som standarden.

Fabriksinst.

Gendan alle indstillinger til fabriksindstillingerne.

image

Du kan gemme de aktuelle indstillinger ved at trykke på [Gem som genvej].

Du bliver spurgt, om du vil gøre dette til en genvej med ét tryk. Følg vejledningen på displayet.