Hjem > Fejlfinding > Hvis du har problemer med din maskine > Netværksproblemer > Jeg vil kontrollere, at mine netværksenheder fungerer korrekt

Jeg vil kontrollere, at mine netværksenheder fungerer korrekt

Kontrol Handling Interface
Kontroller, at Brother-maskinen, accesspointet eller netværkshub'en er tændt.
Kontroller følgende:
  • Strømkablet er tilsluttet korrekt, og Brother-maskinen er tændt.
  • Accesspointet/routeren eller hub'en er tændt, og forbindelsesknappen blinker.
  • Al beskyttende emballage er fjernet fra maskinen.
  • Blækpatronerne er installeret korrekt.
  • Scannerlåget og låget til udredning af papirstop er helt lukket.
  • Papir er lagt korrekt i papirbakken.
  • (For kabelbaserede netværk) Et netværkskabel er sluttet korrekt til Brother-maskinen og routeren eller hub'en.
Kabelbaseret/trådløs
Kontroller, at du kan "pinge" Brother-maskinen fra din computer.

Ping Brother-maskinen fra din computer ved at bruge IP-adressen eller nodenavnet ved Windows-kommandoprompten eller Mac Terminal-programmet:

Ping <ipaddress> eller <nodename>.

• Vellykket: Brother-maskinen fungerer korrekt og er tilsluttet det samme netværk som computeren.
  • Mislykket: Brother-maskinen er ikke tilsluttet det samme netværk som computeren.

(Windows)

Spørg netværksadministratoren, og brug Reparationsværktøj til netværkstilslutning til at rette IP-adressen og undernetmasken.

(Mac)

Kontroller, at IP-adressen og undernetmasken er konfigureret korrekt.

Kabelbaseret/trådløs
Kontroller, at Brother-maskinen er tilsluttet det trådløse netværk.

Udskriv WLAN-rapporten for at se fejlkoden i den udskrevne rapport.

Trådløs

Se vejledningen, der følger med det trådløse accesspoint/routeren for at finde oplysninger om SSID og netværksnøglen og indstille dem korrekt, hvis du har kontrolleret og prøvet alt ovenstående.