Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på Brother-maskinen > Web Services for scanning på dit netværk (Windows 7, Windows 8 og Windows 10) > Scan vha. Web Services fra Brother-printer (Windows 7, Windows 8 og Windows 10)

Scan vha. Web Services fra Brother-printer (Windows 7, Windows 8 og Windows 10)

Hvis du har installeret driveren til scanning via webtjenester, kan du få adgang til scanningsmenuen Webtjenester på Brother-maskinens display.
  • Visse tegn i meddelelserne på displayet bliver muligvis erstattet af mellemrum, hvis sprogindstillingerne i dit operativsystem er anderledes end på Brother-maskinen.

• Hvis displayet viser en meddelelse om utilstrækkelig hukommelse, skal du vælge en mindre størrelse i indstillingen Papirstørrelse eller vælge en lavere opløsning i indstillingen Opløsning (dpi).

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image (SCAN).
  3. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [WS Scan]. Tryk på OK.
    2. Vælg den ønskede type scanning. Tryk på OK.
    3. Vælg den computer, du vil sende dataene til. Tryk på OK.
  4. Tryk på Mono Start eller Colour Start.
    Maskinen begynder at scanne.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på [Scan]>[WS Scan].
  3. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede scanningstype, og tryk derefter på den.
  4. Tryk på image eller image for at få vist den computer, du vil sende data til, og tryk derefter på computernavnet.
  5. Tryk på [Start].
    Maskinen begynder at scanne.