Udskrivning af en fotoindeksside (miniaturer) fra medier

Relaterede modeller:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Udskriv en fotoindeksside for at se miniaturebilleder af alle billeder på hukommelseskortet eller USB flash-drevet.

USB flash-drev kan kun bruges til visse modeller (DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW).

image
  • Maskinen tildeler numre til billeder (f.eks. Nr. 1, Nr. 2, Nr. 3 osv.).

Maskinen genkender ikke andre numre eller filnavne, som dit digitalkamera eller din computer har brugt til identifikation af billederne.

• Kun filnavne på 20 tegn eller færre udskrives rigtigt på indeksarket.
  • Filnavne kan ikke udskrives korrekt, hvis de indeholder tegn, der ikke er alfanumeriske, men tegn, der ikke er alfanumeriske, påvirker ikke indstillingerne for fotoudskrivning.

DCP-J572DW

1. Åbn låget til mediepladsen.
  2. Sæt mediet i åbningen.
  3. Tryk på image eller image for at vælge [JPEG-udskrift]. Tryk på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Indeksudskr.]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Udskriv indeksark]. Tryk på OK.
  5. Hvis du vil ændre udskrivningsindstillingerne, skal du trykke på image eller image for at vælge den indstilling, du vil ændre, og derefter trykke på OK. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede indstilling, og tryk derefter på OK.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Papirtype

Vælg dokumenttypen.

Papirstr.

Vælg papirstørrelsen.

6. Tryk på Colour Start.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Åbn låget til mediepladsen.
  2. Sæt hukommelseskortet eller USB flash-drevet i den korrekte kortlæser.
  3. Tryk på [Foto]>[Indeksudskrivning]>[Udskriv indeksark].
  4. Hvis du ønsker at ændre udskriftsindstillingerne, skal du trykke på [Udskr.indstil.].
    Tryk på [OK], når du er færdig.
    Beskrivelse
    Papirtype

Vælg dokumenttypen.

Papirstr.

Vælg papirstørrelsen.

5. Tryk på [Start].