Manuel konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

Hvis din mobilenhed ikke understøtter Wi-Fi Direct eller WPS, skal du konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk manuelt.
  1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Netværk]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Wi-Fi Direct]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Manuel]. Tryk på OK.
  3. Maskinen viser SSID-navnet og adgangskoden i tre minutter. Gå til din mobilenheds trådløse netværksindstillinger og indtast SSID-navn og -kodeord.
  4. Hvis det lykkes for mobilenheden at oprette forbindelse, vises [Tilsluttet] på maskinen. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

Hvis din mobilenhed ikke understøtter Wi-Fi Direct eller WPS, skal du konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk manuelt.
  1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Manuel].
  2. Maskinen viser SSID-navnet og adgangskoden. Gå til din mobilenheds trådløse netværksindstillinger og indtast SSID-navn og -kodeord.

Hvis det lykkes for mobilenheden at oprette forbindelse, vises [Tilsluttet] på maskinen. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført.