Hjem > Udskrivning > Udskrivning fra din computer (Mac) > Udskrivning af mere end én side på et enkelt ark papir (N i 1) (Mac)

Udskrivning af mere end én side på et enkelt ark papir (N i 1) (Mac)

image
  1. Fra et program, som f.eks. Apple TextEdit skal du klikke på menuen Arkiv, og derefter vælge Udskriv.
  2. Vælg Brother MFC-XXXX (hvor XXXX er navnet på din model).
    image

For at få vist flere indstillinger i sidelayout skal du klikke på knappen Vis oplysninger.

3. Klik på programmets pop op-menu, og vælg Layout.
    Indstillingerne for Layout vises.
  4. Klik på pop op-menuen Sider pr. ark og markér derefter vælge det antal sider, der skal udskrives på hvert ark.
  5. Vælg Retning.
  6. Klik på pop op-menu Kant og markér derefter den ønskede kantlinjetype.
  7. Rediger andre printerindstillinger efter behov.
  8. Klik på Udskriv.