Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Fjernhentning af fax > Brug af din fjernadgangskode

Brug af din fjernadgangskode

Relaterede modeller:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
  1. Når du er væk fra Brother-maskinen, kan du kalde faxnummeret op fra en telefon eller faxmaskine med trykknapsystem.
  2. Når maskinen svarer, skal du straks indtaste din trecifrede fjernadgangskode efterfulgt af *.
  3. Brother-maskinen afgiver signaler, hvis den har modtaget faxmeddelelser:
    • Et langt bip - maskinen har modtaget mindst én faxmeddelelse
    • Intet bip - maskinen har ikke modtaget en faxmeddelelse
  4. Når maskinen giver to korte bip, skal du indtaste en kommando.
    • Maskinen lægger på, hvis du ikke indtaster en kommando, inden der er gået 30 sekunder.
    • Maskinen bipper tre gange, hvis du indtaster en ugyldig kommando.
  5. Tryk på 9 og derefter på 0 for at deaktivere maskinen, når du er færdig.
  6. Læg røret på.
    image
    Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller understøttes muligvis ikke af det lokale telefonselskab.