Hjem > Fejlfinding > Hvis du har problemer med din maskine > Netværksproblemer > Min Brother-maskine kan ikke udskrive, scanne eller modtage PC-FAX via netværket

Min Brother-maskine kan ikke udskrive, scanne eller modtage PC-FAX via netværket

Årsag Handling Interface
Din sikkerhedssoftware blokerer maskinens adgang til netværket. (Netværksscanningsfunktionen virker ikke )
  • Windows

Konfiguration af tredjeparts-sikkerheds-/firewall-software til netværksscanning. For at tilføje port 54925 til netværksscanning skal du indtaste nedenstående oplysninger:

• Ved Navn:

Indtast en beskrivelse, f.eks. Brother NetScan.

• Ved Portnummer:

Indtast 54925.

• Ved Protokol:

UDP vælges.

Se brugsanvisningen, der fulgte med din tredjeparts-sikkerheds-/firewall-software, eller kontakt softwareproducenten.

• Mac

(Brother iPrint&Scan)

Gå til menubjælken Finder, klik på  > Programmer, og dobbeltklik derefter på Brother iPrint&Scan-ikonet. Brother iPrint&Scan-vinduet vises. Klik på knappen Vælg din maskine, og følg vejledningen på skærmen for at vælge din netværksmaskine.

(TWAIN-driver)

På menulinjen Finder skal du klikke på  > Programmer > Brother og derefter dobbeltklikke på ikonet for enhedsvalg. Vinduet til enhedsvalg vises. Genvælg din netværksmaskine, kontroller, at Status er inaktiv, og klik derefter på OK.

Kabelbaseret/trådløs
Din sikkerhedssoftware blokerer maskinens adgang til netværket. Netværksfunktionen PC-FAX-modtagelse kan ikke bruges.

(Windows)

Indstil tredjeparts-sikkerheds-/firewall-software til PC-FAX Rx. For at tilføje port 54926 til netværks-PC-FAX Rx, skriv nedenstående information:

• Ved Navn:

Indtast en beskrivelse, f.eks. Brother PC-FAX Rx.

• Ved Portnummer:

Indtast 54926.

• Ved Protokol:

UDP vælges.

Se brugsanvisningen, der fulgte med din tredjeparts-sikkerheds-/firewall-software, eller kontakt softwareproducenten.

Kabelbaseret/trådløs
Din sikkerhedssoftware blokerer maskinens adgang til netværket.

Nogle sikkerhedsprogrammer vil muligvis blokere for adgangen uden at der vises en dialogboks med sikkerhedsadvarsel selv efter gennemført installation.

For at give adgang, se vejledningen til sikkerhedssoftwaren eller spørg softwareproducenten.

Kabelbaseret/trådløs
Din Brother-maskine blev ikke tildelt en tilgængelig IP-adresse.
  • Kontroller IP-adressen og undernetmasken.

Kontroller, at både IP-adresserne og undernetmaskerne på din computer og Brother-maskinen er korrekte, og at de er på samme netværk.

For mere information om, hvordan du kontrollerer IP-adressen og undernetmasken, skal du bede din netværksadministrator.

• Windows

Kontroller IP-adressen og undernetmasken vha. Network Connection Repair Tool.

• Mac

Kontroller dine netværksenheder, der bruger ping-kommandoen. Du finder flere oplysninger om, hvordan du kontrollerer dine netværksindstillinger imageimage Relaterede informationer:Kontrol af netværksenheder vha. ping-kommandoen.

Kabelbaseret/trådløs
Det mislykkede udskriftsjob er stadig i computerens udskriftskø.
  • Hvis det mislykkede udskriftsjob stadig findes i computerens udskriftskø, skal du slette det.
  • Du kan også dobbeltklikke på printerikonet i følgende mappe og annullere alle dokumenter:
    • Windows 7

Klik på image(Start) > Enheder og printere > Printere og faxenheder.

• Windows 8

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstil > Kontrolpanel, når menulinjen vises. I gruppen Hardware og lyd skal du klikke på Vis enheder og printere > Printere.

• Windows 10 og Windows Server 2016

Klik på image > Windows System > Kontrolpanel. I gruppen Hardware og lyd skal du klikke på Vis enheder og printere > Printere.

• Windows Server 2008

Klik på start > Kontrolpanel > Printere.

• Windows Server 2012

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstillinger > Kontrolpanel, når menulinjen vises. I gruppen Hardware skal du klikke på Vis enheder og printere > Printere.

• Windows Server 2012 R2

Klik på KontrolpanelStart-skærmen. I Hardware-gruppen skal du klikke på Vis enheder og printere.

• macOS v10.10.5, v10.11.x, v10.12

Klik på Systemindstillinger > Printere & scannere.

Kabelbaseret/trådløs
Din Brother-maskine er ikke tilsluttet det trådløse netværk.

Udskriv WLAN-rapporten for at se fejlkoden i den udskrevne rapport.

Trådløs

Hvis du har kontrolleret og prøvet alt ovenstående, men Brother-maskinen stadig ikke kan udskrive og scanne, skal du afinstallere Brother-softwaren og -driverne og installere dem igen.