Hjem > Sikkerhed > Lås maskinindstillingerne > Om brug af hukommelsessikkerhed > Aktivering/deaktivering af hukommelsessikkerhed

Aktivering/deaktivering af hukommelsessikkerhed

Relaterede modeller:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Diverse]>[Huk. sikkerhed]>[Sæt sikkerh].
  2. Indtast den registrerede, fircifrede adgangskode vha. tastaturet på touchskærmen. Tryk på [OK].

Maskinen går offline, og touchskærmen viser [Huk. sikkerhed].

image

Deaktivering af hukommelsessikkerhed:

1. Tryk på [Lås op].
    2. Indtast den aktuelle, fircifrede adgangskode, og tryk derefter på [OK].

Hvis du indtaster en forkert adgangskode, viser touchskærmen [Forkert password] og forbliver offline. Maskinen forbliver i sikkerhedstilstand, til den korrekte adgangskode indtastes.