Hjem > Maskinindstillinger > Ændring af maskinindstillinger fra computeren > Ændring af maskinindstillingerne ved hjælp af fjernkonfiguration

Ændring af maskinindstillingerne ved hjælp af fjernkonfiguration

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Fjernkonfigurationsprogrammet giver dig mulighed for at konfigurere mange af Brother-maskinens indstillinger fra din computer. Når du starter fjernkonfigurationen, overføres indstillingerne på din Brother-maskine til din computer, hvor de vises på skærmen. Hvis du ændrer indstillingerne på computeren, kan du overføre dem direkte til maskinen.