Hjem > Rutinevedligeholdelse > Kontrollér din Brother-maskine > Overvågning af maskinens status fra din computer (Mac)

Overvågning af maskinens status fra din computer (Mac)

Brothers hjælpeprogram Status Monitor er et konfigurerbart softwareværktøj til overvågning af status for en enhed, så du omgående kan få besked, hvis der opstår en fejl.
  1. Vælg Systemindstillinger i menuen Apple.
  2. Vælg Printere & scannere, og vælg derefter maskinen.
  3. Klik på knappen Indstillinger & forsyninger.
  4. Klik på fanen Hjælpefunktion, og klik derefter på knappen Åbn Printerværktøj.
    Skærmen Status Monitor vises.
    image
    Fejlfinding
    Klik på knappen Fejlfinding for at få adgang til Brother Solutions Center, hvor du kan få tips om Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding.
    Har du brug for nye forbrugsstoffer?

Klik på knappen Har du brug for nye forbrugsstoffer? for at få flere oplysninger om originalt tilbehør fra Brother.

Opdatering af maskinens status
    Hvis du vil have vist den seneste maskinstatus, mens vinduet Status Monitor er åbent, skal du klikke på ikonet image. Klik på menuenBrother Status Monitor, og vælg derefter Indstillinger for at indstille det interval, hvormed softwaren opdaterer maskinstatusoplysningerne.
    Fejlikoner
    Ikon Beskrivelse
    image
    Lavt blækniveau.
    image
    Blækpatronen er ved at være opbrugt.
    image
    Der er et problem med blækpatronen.