Hjem > Netværk > Flere metoder til konfiguration af din Brother-maskine til et trådløst netværk > Brug Wi-Fi Direct® > Konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk > Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk med PIN-metoden for Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk med PIN-metoden for Wi-Fi Protected Setup (WPS)

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

Hvis mobilenheden understøtter PIN-metoden for Wi-Fi Protected Setup (WPS), skal du følge disse trin for at konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk:
image

Når maskinen modtager en Wi-Fi Direct-anmodning fra din mobilenhed, vises meddelelsen [Anmodning om Wi-Fi Direct modtaget.] på displayet. Tryk på image for at oprette forbindelse.

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Netværk]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Wi-Fi Direct]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Gruppeejer]. Tryk på OK.
    4. Vælg [Til]. Tryk på OK.
    5. Vælg [Pinkode]. Tryk på OK.
  3. Aktiver mobilenhedens WPS PIN-konfigurationsmetode (se brugsanvisningen til din mobilenhed for at få vejledning), når [Aktiver Wi-Fi Direct på andre enheder.] vises. Tryk på image på Brother-maskinen. Dette starter konfigurationen af Wi-Fi Direct.
  4. Maskinen venter på en tilslutningsanmodning fra din mobilenhed. Hvis du på displayet bliver bedt om at angive en PIN-kode, skal du angive den PIN-kode, der vises på din mobilenhed, på maskinen. Tryk på OK.
  5. Hvis det lykkes for mobilenheden at oprette forbindelse, vises [Tilsluttet] på maskinen. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

Hvis mobilenheden understøtter PIN-metoden for Wi-Fi Protected Setup (WPS), skal du følge disse trin for at konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk:
image

Når maskinen modtager en Wi-Fi Direct-anmodning fra din mobilenhed, vises meddelelsen [Anmodning om Wi-Fi Direct-forbindelse modtaget. Tryk på [OK] for at tilslutte.] på displayet. Tryk på [OK] for at oprette forbindelse.

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Gruppeejer]>[Til]>[Pinkode].
  2. Når [Aktiver Wi-Fi Direct på anden enhed. Tryk så på [OK].] vises, skal du aktivere din mobilenheds WPS PIN-konfigurationsmetode (se brugsanvisningen til din mobilenhed for at få vejledning) og derefter skal du trykke på [OK] på Brother-maskinen.
    Dette starter konfigurationen af Wi-Fi Direct.
  3. Maskinen venter på en tilslutningsanmodning fra din mobilenhed. Når [Pinkode] vises, skal du indtaste den PIN-kode, der vises på mobilenheden, på maskinen. Tryk på [OK].

Hvis det lykkes for mobilenheden at oprette forbindelse, vises [Tilsluttet] på maskinen. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført.